szerző:
hvg.hu

Rogán Antal nem régóta újra nyilvánosan szereplő felesége kapott hideget-meleget, miután a hétvégét edzéssel, és (nyilván) rögtön egy erről készült selfie-vel indította. A Sarka Kata Instagram oldalára frissen kikerült fotó egy edzőteremben készült, bár az egymáshoz öltözött barátnők épp szünetet tartva pózolnak.

A net kegyetlen népe viszont valamiért nem esztétikailag, hanem politikailag közelítette meg a mondanivalót, és még a megszokottnál is durvább hangnemben osztották a NER nagyasszonyait.

 

©

Pár kiragadott komment:

„Látom, működik a NER..”

„Az edzés is a mi pénzünkből megy?”

„Egyszer látnánk már olyan selfie-t, ahol a gyerekeknek főz..”

De olyan is volt, aki coach-ként felajánlotta a segítségét, mondván, segít nekik megtalálni az „önmagukban rejlő szépséget”, hogy ne kompenzáljanak ehhez hasonló képekkel. „Kemény munka lesz, de van időnk” – tette hozzá alig vitriolosan.

Mások az edzés hatékonyságát vonták kétségbe, és az iránt érdeklődtek, hogy „sminkben, talpig ékszerezve, kibuggyantott mellel” mégis hogyan lehet komolyan sportolni.

Természetesen lájkolók-hódolók is akadnak szép számmal a kritikus beszólogatók mellett, cikkünk élesítésekor már 13 ezer tetszikelés közelében jár a barátnők összeöltözésének megörökítése.

Rogán Cecília és Sarka Kata nemrég egy közös tévés szereplésükön magvas gondolatokkal járultak hozzá a köz hangulatához az inspiráló nőkről, bár némileg nagyobb nyilvánosságot kapott, hogy a férjura, Rogán Antal helikopterezését is barterező miniszteri nej mindezt egy közel 200 ezer forintos felsőben tette – erre itt kattinthat tovább.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!