szerző:
T. R.
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Zajlik az élet az ellenzéki oldalon. A Jobbik a legsötétebb kisgazda időket idézve platformosodna Toroczkai László vezetésével, az MSZP pedig lassan tényleg ott tart, hogy önmagát számolja fel. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Aki tud, mondjon még egy politikust a Liberálisok nevű pártból Fodor Gáboron és Bősz Anetten kívül. Na, ugye. Mégis ez a törpepárt, a baloldali ellenzék KDNP-je mozgatta a szálakat az elmúlt napokban a baloldalon. Utánajártunk, miért és mi történhetett.

Közben pedig a Jobbik elnökválasztásán alulmaradó Toroczkai László nem kilépne a pártból, sokkal inkább elfoglalná azt, ugyanis nem hülye, tanult elődjei hibából. Új pártot alapítva semmi esélye sem lenne tényezőnek lenni, inkább a Jobbikot amortizálja.

Már tényleg minden és mindenki mögött a Fidesz áll?

A Fülkében Gergely Márton, a hvg.hu belpolitikai rovatvezetője és Tóth Richárd politikai újságíró beszélgettek.

Itt hallgathatja meg adásunkat:

Ha Soundcloudon hallgatná meg adásainkat, itt érheti el:

(ha kattint, feliratkozhat SoundCloud-csatornánkra, sőt, le is töltheti az adást és elrakhatja későbbre)

Amennyiben iTunes-t használ, csatornánkat itt is elérheti:


Tudja, mi a Fülke? Hallgatta már? Van véleménye róla? Segítsen nekünk, töltse ki kérdőívünket. Köszönjük!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!