szerző:
hvg.hu

Valóban egy korábbi focistáról van szó.

Komjáti Andrással fagyizott Orbán Viktor - fejtette meg a rejtélyt Mészáros Lőrinc egyik lapja, a Nemzeti Sport. A lap szerint Komjáti a Vasassal 1977-ben lett bajnok az NB1-ben, a válogatottban is játszott. Az angyalföldiek vezetőedzője is volt, Felcsúton korábban a Puskás Akadémia ifi csapatának edzőjeként dolgozott, most klubigazgató.

Orbánt a Ripost egyik olvasója fényképezte le az Aulich utcában egy kávéházban, azonban a társaságában lévő idősebb férfit nem ismerték fel.

A beszámoló szerint Orbán egyedül érkezett a találkozóra, a kocsit is maga vezette.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!