szerző:
hvg.hu

30 foknál is melegebb idő várható jövő héten, de nem maradnak el a viharok sem.

32 fok lehet a legmelegebb jövő héten az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Ma 26-31 fokra számíthatunk, helyenként viharral.

Hétfőn sem lesz ez másként: 25-30 fok várható, helyenként kialakulhat zápor, ott a szél is megerősödhet.

Kedden a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, helyenként - nagyobb eséllyel nyugaton - zápor, zivatar előfordulhat. A délkeleti, keleti szelet többfelé élénk lökések kísérik, zivatarban viharos lehet a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű.

Szerdán már 27-32 fok is lehet, a nyugati határ mentén várható zápor, zivatar, a délkeleti, déli szelet sokfelé erős lökések kísérhetik.

Csütörtökön is marad a meleg: 28-32 fok várható, sok lesz a napsütés, zápor, zivatar elszórtan lehet. A déli, délnyugati szél élénk, nyugaton helyenként erős, zivatarban viharos lesz.

Pénteken is sok lesz a napsütés, 27-32 fok várható, zápor, zivatar elvétve lesz, a szél zivatarban viharos lehet.

Szombaton ugyanez lehet a helyzet, 26-31 fokkal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!