szerző:
hvg.hu

Az esemény utáni tablettához is könnyebb lenne hozzájutni.

Öt százalékra csökkentené az óvszer áfáját a Párbeszéd, az esemény utáni tabletta vénykötelességét is megszüntetnék. A 20 év alattiaktól a piaci ár maximum 10 százalékát lehetne elkérni. A Párbeszéd képviselője, Barabás Richárd azt mondta, most dolgoznak a szabályozáson, az esemény utáni tablettára vonatkozó elképzelésben a német modellt követik.

Szerintük is fontos, hogy minél több magyar szülessen, ám csak a vágyott terhesség a kívánatos.

Nyár van, jön a szerelem – ezzel a felirattal posztolták a javaslatukról szóló videót a Facebook-oldalukra.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!