szerző:
hvg.hu

Utcán sétálgató medvék tartják lázban több megye lakosságát, annyira, hogy néhányan lassan minden, kicsit is nagyobb állatot annak néznek. Egy unatkozó facebookozó ezt kihasználva készített humoros fotókat.

Heves megyében szombaton és kedden is láttak medvét, hétfőn pedig a Szolnok melletti Abonyban is feltűnt egy példány. Utóbbiról egy ideig úgy hírlett, megtalálták, az egyik közeli erdőben őrizték, s arra készültek, hogy altatólövedékkel elkábítják. Ez azonban nem történt meg, az állat meglépett.

“Nem egyszerű utolérni, Kocséron volt sokáig, aztán bement egy tanyára, és egy autóst is megállított“ – mondta Bodnár András polgármester a hvg.hu-nak.

Egy Heves megyében élő facebookozó közben parádés képeket tett közzé oldalán, azt parodizálva, hogy a medve lassan tényleg mindenhol felbukkan. Mutatjuk a képeket:

Szelfiznek is:

Arról, hogy mit kell tenni, ha szembejön velünk egy medve, itt írtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!