szerző:
nyüzsi

Szükségtelen kerülgetni a forró kását: Milóval az a probléma, hogy buzi

– írja Megadja Gábor a Schmidt Mária megfogalmazása szerint a "minőség, méltányosság és mértéktartás" szentháromságában újjáéledő Figyelőben. Hogy mi Yiannopoulos sikere, az is kiderül az írásból:

hogy a balliberálisokat addig hergeli, amíg háborognak.

És mivel Yiannopoulos katolikusként szembenéz az ő nagy "bűnével", ezért az új jobboldal el is fogadhatja, hogy van neki ez a "keresztje" (azért nem jár Yiannopoulosnak az, hogy a vezetéknevén szólítsa a Figyelő, jó neki a keresztnév is). Hirtelen tehát nem számít, hogy ezzel "kinek milyen példát állít", hogy esetleg "fiatal fiúknak mutatná az utat a homoszexualitás felé". Ami Ókovács Szilvesztertől megbocsáthatatlan, az Yiannopoulosnak elnézhető. Vagy ahogy Megadja összefoglalja:

"A nyilvánvaló hibákon való derpegés helyett inkább örüljünk annak, hogy van egy katolikus buzink, aki a mi ügyünkért harcol."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!