szerző:
hvg.hu

Az új ciklusban új vagyonnyilatkozatot kell leadni, így össze lehet vetni, a tavalyi évhez képest júniusig hogyan változott a miniszterelnök vagyoni helyzete.

Orbán Viktor miniszterelnök megtakarítása a 2017 végén bevallott 993 ezer forintról 945 ezer forintra apadt. Vagyis 48 ezer forinttal kevesebb van a miniszerelnök számláján. A feleségével közös hitele jócskán csökkent, 2017 végén 4,783 millió volt a tartozás, most ez 4,184 millióra csökkent.

Vagyis Orbán Viktor és Lévai Anikó durván 600 ezer forintot törlesztett.

A miniszterelnök anyagi helyzetében más változás nem következett be, új ingatlanra vagy nagyértékű ingóságra nem tett szert. Az év végén leadott nyilatkozatáról itt talál további részleteket. A friss bevallását itt érik el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!