szerző:
hvg.hu

Az Echo tévé műsorában a kormányközeli Figyelő és a pestisrácok.hu munkatársai, valamint Boros Bánk Levente, egykori kisgazda képviselőjelölt viccelődtek a mostanság megszűnt jobboldali lapokon.

Az Index cikke szerint a 15 milliárdos vagyonnal rendelkező Ungár azon borult ki, hogy a fideszes propagandisták a 80 éves múlttal bírt Magyar Nemzet és az azóta már szintén megszűnt Heti Válasz egy-egy példányát fogták a kezükbe, miközben a műsorvezető egy papírlapon a felkészül feliratot tartott maga előtt, Boros pedig egy másikat, Hír TV szöveggel.

Az LMP-s politikus erre azt írta,

egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten

A Nemzet azért is lehet bántó Ungár számára, hiszen ismert: a politikus jó ideig szerette volna azt megvásárolni Simicska Lajostól, de a tárgyalásokból végül semmi sem lett, mert a tulajdonos irreális árat kért érte. A Heti Választ szintén Simicska finanszírozta. (Ungár azóta új kiadóvállalatot alapított, valamint kisebbségi tulajdonostársa, Gerényi Gábor az azonnali.hu működtetésére. A HVG információi szerint a hárommillió forinttal indított új társaság köt majd munkaszerződést az újságírókkal, köztük a Magyar Nemzettől elbocsátott 10-15 munkatárssal.)

Ungárnak egy másik fideszes médiaszemélyiséggel is meggyűlt a baja pénteken: Lovas István, aki nem mellesleg a Nemzet egykori brüsszeli tudósítója volt, trágár levelet küldött neki, vagy az LMP sajtóosztályának - ez az Index cikke szerint végül nem derült ki, a levél tartalmát annak elképesztő trágársága miatt Ungár azonban közzétette Facebook-oldalán. Lovas ezután megfenyegette a politikust.

Az egyik levél így szól:

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt.  Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz. Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben. Drop dead!

Lovas István

A másik pedig így:

Figyelj, te mocskos patkány,

Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje? Kitegyem a te magán e-mailedet? Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca? Kurvára vigyázz magadra!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!