szerző:
hvg.hu

Már csak az a kérdés, büntetés vagy kitüntetett feladat ez a belvárosban a választások idején alulmaradt képviselő számára?

Nem telhetnek unalmasan Hollik István napjai, hiszen a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője legutóbb újságírók előtt mondhatta el a kormánypártok aktuális gondolatait, miszerint a Soros-szervezetek az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak. Ma pedig kivonult az Amnesty International VI. kerületi irodájához, ahol segítséggel felragasztott pár matricát.

A páratlan gerillaakcióról az MTI sem volt rest hírt adni, sőt, képeket is közöltek a nagy ragasztgatásról. Hollik egyébként mondott is néhány szót, hogy például "az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet, és erről minden magyar embernek tudnia kell". A fideszes képviselő a performansz végén sorosozott egy jóízűt, majd mindenki ment a dolgára.

©
©

Az Amnesty részéről egyébként azt írták: ha Hollik felcsönget, még kávét is kapott volna.

Már csak az a kérdés: vajon az LMP-s Csárdi Antallal szemben elszenvedett vereség miatt kényszerül mostanság a szokásosnál is több hasonló produkcióra Hollik, vagy tényleg benne látta meg a Fidesz a migráció elleni küzdelem új arcát, netán zászlóvivőjét?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!