szerző:
hvg.hu

Egy új gigászok harca van kialakulóban a magyar politikában, miután Hollik István összematricázta az Amnesty International irodájának otthont adó épületet. A fővárosi V. kerületben vesztes fideszes képviselőjelölt előbb egy "bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát rakott ki az Amnesty táblájára, majd elmondta, hogy Soros.

Karácsony Gergely zuglói polgármester úgy osztotta meg a hírt a Facebookon, hogy

"Hollik István hajbeültetése sikeres volt. Meg kellene próbálni az agybeültetést is."

Hollik most pedig arról értekezik a Facebookon:

"Karácsony Gergely bukott miniszterelnök-jelölt megsértődött, mert ő nem kapott tegnap bevándorláspárti matricát. Ezért üzenem neki: nyugodj meg, félretettem neked is egyet!"

Márciusban egyébként már hívta a sajtót Hollik Karácsony hivatala elé a migránsoknak lakhatási támogatást adó önkormányzati hozzáállás miatt.

A szókarate a kommentszekcióban is folytatódott (valószínűleg a moderálásig): "Hollik, neked ki van téve a BUKOTT KÉPVISELŐJELÖLT matrica? megmérettél, nem kellettél, miért nem húzol el a f*szba? 5. kerületi lakos vagyok, adózok, az én pénzemből éltek, engem képviseltek, szóval húzz el az anyád ****ba!"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!