szerző:
hvg.hu

Poénnak sem volt rossz, de még eredményes is volt annak a keceli fiatalnak az akciója, aki sajátos netes videóval tiltakozott az utak tűrhetetlen állapota miatt.

A keceli fiatal a békésnek tűnő, családi házas övezetben úszófelszerelésben ugrott hasast a közel 15 méteres, úthibákban felgyűlt gigapocsolyába, majd át is úszta azt. Így akart tiltakozni az ellen, hogy az utcájukban esős időben alig lehet közlekedni.

Az ATV-nek Tihamér azt mondta, szenvedett egy- két kisebb sérülést, például horzsolásokat a mellkasán, hasán, de a cél az volt, hogy tudassa az önkormányzattal, az ígéretek után ideje érdemben is tenni valamit az aszfaltozatlan utakkal.

A csatorna beszámolója szerint három nappal azután, hogy már 1 millióan látták a videót, munkagépek érkeztek, első körben elsimítani a gödröket. De Tihamér már így is elégedett, hiszen "legalább már történik valami". Kecel polgármestere nem volt hajlandó nyilatkozni az ATV-nek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!