szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Erdei Sándornak (szül.: 1983) terhes a nagy sajtóérdeklődés, majd csak később szeretne kampányolni, programot ismertetni, illetve magyarázni, hogyan jutott eszébe, hogy elindul Erdei "Rokker Zsoltti" Sándor (szül.: 1976) ellen.

A hvg.hu is szerette volna megkérdezni az értesüléseink szerint Nyékládházán élő Erdei Sándort, miként és hogyan jutott arra, hogy elindul azon a miskolci időközi önkormányzati képviselő-választáson, amelyen az ugyanezt a polgári nevet viselő, Rokker Zsoltti művésznéven ismert humorista. Próbálkozásaink nem jártak sikerrel, nem vette fel telefonját, ahogy minden bizonnyal más lapok munkatársainak megkeresésére sem reagált. Eddig.

Most viszont e-mailben eljuttatott egy közleményt több újságnak is, és ebből az derül ki, hogy terhes számára a nagy sajtóérdeklődés:

„A választási kampány során, magam szeretném meghatározni, hogy hol, mikor és milyen módon ismertetem programomat. Megkérem az érdeklődő sajtó munkatársait, hogy ezt a kérésemet tartsák tiszteletben! A politikai pártok tagjait, képviselőit pedig arra kérem, hogy a magánéletemet ne zavarják.”

©

A névazonosság miatt Erdei "Rokker Zsoltti" Sándorban felmerült, hogy más néven indulna a választáson, de erről kénytelen volt letenni, mert a névváltoztatást nem lehetne lezavarni a választásig, illetve még akkor sem biztos, hogy a választási bizottság hajlandó lenne a változtatást átvezetni a szavazólapra. A két jelölt így csak a nevük után írt születési évszám alapján lesz megkülönböztethető, a függetlenként, de összellenzéki támogatással induló humorista így azt találta ki, hogy minden kampánytevékenységét

Erdei Sándor 1976

néven végzi, ez áll majd plakátjain, szórólapjain.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Nyékládházi férfi próbálja kiütni azonos néven Rokker Zsolttit

A hvg.hu közben megtalálta a semmiből felbukkant "másik" Erdei Sándort. A róla elérhető információkból úgy tűnik, egyedül a választók megzavarására alkalmas névegyezőség volt a szempont az indulásánál, Miskolchoz, pláne az adott önkormányzati körzethez semmi köze.