szerző:
hvg.hu

A túrázók összevitáztak a rájuk támadó kutyák gazdájával, aki ásóval kergette őket.

A rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást egy 32 éves aslópetényi férfi ellen, aki összevitatkozott két túrázóval kedden délben a Nógrád megyei Alsópetényben.

Két férfi erdei túrázott, utána Alsópetényben sétáltak, amikor az egyik ház udvaráról több kutya az utcára futott és megtámadta őket.

A két férfi összevitatkozott a kutyák gazdájával, és egyikük az engedéllyel magánál tartott gázriasztófegyverrel a levegőbe lőtt, hogy a támadó állatokat elriassza.

A kutyatulajdonos egy ásót vett magához és azzal egyszer megütötte az egyik férfit, majd mindkettőjüket kergetni kezdte a szerszámmal. A faluban lévő járőrök vetettek véget a balhénak.

A rendőrök a férfit elfogták és bevitték – közölték szerdán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!