szerző:
hvg.hu

Megszületett az ítélet Oszter Sándor és vádlottársai ügyében.

A Bors arról ír, hogy megszületett az ítélet Oszter Sándor ügyében, a színészt ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedés vádjában nem találta bűnösnek a bíróság, felmentették.

Az elsőrendű vádlottat 160 óra könnyű fizikai közérdekű munkára, a másodrendű vádlottat 100 óra közérdekű munkára ítélték. A legsúlyosabb büntetést a jelenleg szökésben lévő negyedrendű vádlott kapta, őt befolyással való üzérkedés miatt öt év szabadságvesztésre ítélték – melyből 1 év hat hónap letöltendő –, valamint 600 ezer forint pénzbüntetést és 58 millió forintos vagyonelkobzást is kiszabott rá a bíróság.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!