szerző:
hvg.hu

Eddig nem sikerült összeülnie a volt miniszternek, vásárhelyi erős embernek és az ellenzéki győzőnek, csak a bohózatig jutottak.

Pedig egyszer már majdnem sikerült találkozni. Száz méterre voltak egymástól, csak a főtéren kellett volna az egyiknek átsétálni a másikhoz, de nem tették meg, csak üzengettek egymásnak, végül akkor nem nyújtottak egymásnak békejobbot.

Most csütörtökön összejöhet a nagy találkozás, újra nekifutnak a felek. Márki-Zay Péter polgármester szerint a találkozó legfontosabb célja, hogy Lázárral lefektessék egy békésebb együttműködés alapjait közös városuk, Hódmezővásárhely és a térség érdekében.

„Éppen ezért kérem minden támogatómat, hogy a holnap reggelre tervezett találkozó alkalmával ne szervezzenek semmiféle demonstrációt, politikai hangvételű eseményt a helyszínre és máshová sem. Ezzel veszélyeztethetik egy reményeim szerint kialakuló, fontos és hosszú távú együttműködés célját és eredményeit” – írta közösségi oldalán a polgármester.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!