szerző:
hvg.hu

A házelnök nem egészen félperces sajtóelhárítási helyzetgyakorlatot mutatott be a Parlament egyik folyosóján.

Az Index munkatársai a folyamatban lévő alkotmánymódosításról és a Stop Sorosról szerették volna kérdezni hétfőn az Országgyűlés elnökét. Nem jártak sikerrel, ahogy a kormány és a Fidesz feketelistáján szereplő szerkesztőségek esetében, Kövér László most sem volt hajlandó érdemben válaszolni.

A házelnök a Parlament egyik folyosóján, Völner Pál társaságában, sietős léptekkel próbálta kikerülni az Index riporterét. Meg sem fordult, ha kérdezték, rosszul érthető félmondatokat vetett csak oda, amelyeket feliratozni kellett.

Az Indexre utalva közölte, hogy "csak a sajtónak nyilatkozik, és van, ami nem tartozik a tárgykörbe". A lap munkatársa azért megköszönte az "interjút".

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!