szerző:
hvg.hu

A társaság egyik tagja a panaszkönyvet akarta elkérnie, amiért az alkalmazott nem adott tányért a pitának. Azt mondta, ez nem könyvtár. A támadás ezután történt.

Tizenöt centis vágás keletkezett egy férfi halántékán, miután egy fővárosi gyrososnál fejbe vágtak egy hússzeletelő késsel - számolt be a szerda esti RTL Híradó.

A sértett a tornanádaskai polgármester vezetésével érkező társasággal jött Budapestre, mint kiderült, egy munka miatt, de útközben megéheztek, ezért bementek egy gyrososhoz. Beri Tamás elmondása szerint azt kérték, hogy a pitát tegyék tányérra, hogy ne egyék le magukat, de az alkalmazott azt mondta, ezzel nem tud szolgálni. A borsodi falu polgármestere ezután a panaszkönyvet kérte, mire a gyrosos azt mondta: ez nem könyvtár.

A műsorban elhangzott, a polgármester nem tagadja, hogy kiabáltak, de nagyon gyorsan történt minden, és már csak azt vette észre, hogy egyik dolgozója a fejét fogja, amikor pedig elvette a kezét, látták, hogy „szét van szakadva a feje”. A sérült férfit a mentők kórházba vitték, ellátták, másnap saját felelősségére kiengedték.

Az RTL beszélt a gyrosos egyik dolgozójával, ő azt mondta, a társaság követelező volt és hangoskodtak, egy fémtálcat pedig hozzávágtak a kollégájához. Az RTL úgy tudja: a késsel támadó alkalmazott az eset után azonnal felmondott.

A rendőrség az ügyben súlyos testi sértés miatt nyomozást indított.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!