szerző:
hvg.hu

Egy feldarabolt dinnyével indultak útra, de azt nem tudták megmondani, hogy mindezt miért csinálták.

Az M3-as autópályán kellett intézkedniük a rendőröknek péntek hajnalban. A járőrök jókor voltak jó helyen: tetten értek két fiatalt, amint éppen különböző tárgyakat dobáltak az elhaladó autókra a Kántorjánosi és Vaja közötti hídról. A 18 és 19 éves tetteseket előállították.

A fiúk a rendőrkapitányságon két korábbi esetet is beismertek, amikor a mostanihoz hasonló módon, felüljárókról dobálták a járműveket, és egyikük azt is elmondta, hogy elfogásuk előtt egy otthon feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. Azt egyikük sem tudta megmondani, mindezt miért tették, de elmondásuk szerint már nagyon megbánták a történteket.

A rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!