szerző:
hvg.hu

A bejegyzett név valamilyen médiavállalkozásra utal, de fő tevékenysége a vagyonkezelés lesz.

Bejegyezte a cégbíróság Liszkay Gábornak az új cégét, a Media Fundamentum Nonprofit Zrt.-t – írja a 24.hu a friss cégközlöny alapján. Az újonnan létrehozott vállalkozásnak Liszkay a vezérigazgatója és egyedüli tulajdonosa.

A lap azt írja, a cég fő tevékenysége vagyonkezelés, de a bejegyzett név alapján nem csak ebből állhat a tevékenységi köre.

Liszkay Gábor jelenleg a Mészáros Lőrinc érdekeltségeihez tartozó, tucatnyi napilapot kiadó Mediaworks feje, emellett a Magyar Idők impresszumában felelős kiadóként is szerepel.

A Hír Tv visszafoglalásakor maga Liszkay erősítette meg kameránk előtt, hogy médiatanácsadó lesz a csatornánál.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!