szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Van  Veszprémi 7 napcímű kiadványnak egy csodás sorozata: sorra veszik, milyen nagyszerű fejlesztések voltak a városban a nyáron, és mit terveznek még. Jó az ilyesmi, látja a nép, mennyit dolgoznak nagyjai, aztán hátha eszébe jut, amikor választani kell.

Az augusztus 16-i számban egyenesen egy alpolgármesterrel, Némedi Lajossal sétált a lap munkatársa, együtt csodálták meg a szép jövő alakulását. Például a 2. számú Idősek Otthonánál, ahol rámpa épült. Ami kétségtelenül fontos eredmény, bár lehetne azon gondolkodni, vajon eddig miért nem volt ilyen. De most van, ez a lényeg, Némedi alpolgármester oda is állt egy fotóra. Egy gond van csupán - hívta fel olvasónk a figyelmet: az a korlát, ott, a rámpa tetején...

©

Tegyük hozzá, a cikk szerint a rámpát nem adták még át, bár egészen készen lévőnek tűnik. De biztos nem volt még rá alkalom. Így hivatalosan rámpa nincs, akkor meg korlát is lehet, sőt kell, hiszen másképp a kerekesszékesek nekivágnának a nem létező lejáratnak, és az balesetbeszélyes.

Valószínűbb azonban, hogy idővel csak leszerelik az akadályt, de Némedi alpolgármestert ezt nem tudta kivárni. Vagy a lap érezte úgy, hogy egyszerűen nincs más kép, amely jobban kifejezné a fejlesztések remek mivoltát. Vagy egyszerűen nevetségessé akarták tenni Némedi urat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!