szerző:
hvg.hu

Napok óta áll egy nagy rakás kirakott hulladék a fővárosi Mester utcában, a járda felét is elfoglalja. A lakók szerint ők szóltak a hatóságoknak, de az FKF azt mondja, tőlük senki nem rendelte meg a szemét elszállítását.

Hatalmas rakás szemét áll a budapesti Mester utcában, a járda felét is elfoglalja, már a csótányok is megjelentek benne - hangzik el az RTL Klub szerda esti híradójában. A műsorban megszólaló lakók szerint az egyik környező lakásból dobhatták ide, amikor elköltöztek, és legalább 2-3 napja áll már ott.

A lakók állítják, már több hivatalnak is szóltak az illegálisan kirakott lomok miatt, egyelőre hiába. Az RTLkérdésére a kerületi önkormányzat elmondta, a térfigyelő kamerák felvételén is látszik, ki rakta ki a szemetet, és már szabálysértési eljárást is indítottak. Az elszállításban illetékes Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. azonban azt mondta a csatornának, tőlük még nem rendelte meg senki a szemét elszállítását, addig pedig ezt nem tudják megtenni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!