hvg.hu Itthon

A Stop Soros-törvények nem bűncselekményeket szankcionálnak majd - ez volt a Kormányinfón

Az elmúlt hetek összes fontosabb kérdése előjött a Kormányinfón: Orbán Viktor veje az EU-s vizsgálatok kereszttüzében, Lázár János városában a kormánypárti jelöltre szavazásra buzdít egy plébános, a kormány titokban befogad 1300 menekültet, Sorost pedig már ki sem akarják tiltani - és Szél Bernadett nemzetbiztonsági bizottsági kitiltási ügye is. Lázár először meghazudtolta Pintér Sándor belügyminisztert, majd megpróbálta elmagyarázni, hogy nem is úgy van. Az állam megveszi a Bálnát Budapesten, És Lázár nem mondta ki, hogy nem tudott arról, hogy Tiborcz István polgármestersége alatt megnyerte az első tendert Hódmezővásárhelyen, akkor már együtt járt Orbán Viktor lányával.

hvg.hu Itthon

Kovács Zoltán: A sajtó próbálja Sorosra kihegyezni a kérdést

Kovács Zoltán azt is elmondta az Echo Tv-nek, nem lesz újabb tájékoztató kampány a Stop Soros-törvények miatt. A büntető járulék az áfa miatt lesz épp 25 százalék, és az önbevallás vagy elmaradása után az ügyészség és bíróság fog lépni.

MTI Itthon

Tizenkétmilliós kábítószerfogás Budapesten

Közel öt kilogramm marihuánát, valamint több millió forintot találtak a fővárosban egy kábítószer-kereskedő testvértrió és két társa elfogása után a fővárosi rendőrök.

1 2 3 4 5 6 7
8473

A címlapról ajánljuk