hvg.hu Itthon

New York kevés az Orbán-kormánynak, hogy a CEU-t elengedje

Továbbra is csak az amerikai oktatási miniszter válaszát tekintené az Orbán-kormány az Egyesült Államok hivatalos álláspontjának a CEU-törvény ügyében, ilyen levél pedig egyelőre nem érkezett Washingtonból. "Október még mesze van" – mondják a budapesti illetékesek, és ezzel jelzik: nem nekik sürgős az ügy rendezése.

MTI Itthon

Jobban figyelnek a Szigetre a manchesteri robbantás után

A manchesteri terrorcselekmény után Magyarországon nem emelik a terrorkészültségi szintet, de bizonyos rendezvények biztosítását kiemelten kezelik – mondta Pintér Sándor belügyminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában tartott meghallgatása után.

Itthon

Itt vannak Orbán családpolitikai bejelentései

A Családok Budapesti Világtalálkozóján Orbán Viktor hosszan beszélt a menekültválságról, majd bejelentette, hogyan növelné a kormány a születésszámot. A hajós hasonlatok nagyon népszerűek voltak.

MTI Itthon

Várnak, csak várnak az államra az idősek és az elesettek

A tavaly szeptember 1-jén a szociális várólistán szereplő 27 824 rászoruló közül az idén áprilisig mindössze 7968, vagyis nyolc hónap alatt az összes érintett alig több mint negyede jutott el odáig, hogy a szociális ellátórendszertől segítséget kapjon.

MTI Itthon

Vészgombos karperecet ad a nyugdíjasoknak a kormány

Kétéves kísérleti időszak után indul el idén ősszel a Segítő kezek infokommunikációs program, amely egyszerre szolgálja az idős emberek egészségmegőrzését és biztonságérzetének erősítését - közölte Jeneiné Rubovszky Csilla, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa.

1 2 3 4 5 6 7
8111
A címlapról ajánljuk