Többször rendelt képeket a nőrángató fotóstól a magyar konzulátus
Itthon

Többször rendelt képeket a nőrángató fotóstól a magyar konzulátus

Az idei tusnádfürdői szabadegyetemen nem dolgozott Borbáth Áron a csíkszeredai konzulátusnak, de tavaly rendeltek tőle többször is képeket. Vagyis a férfi, aki a hajánál fogva a földre rántotta az Orbán-beszédet megzavarni próbáló tüntetőt, tavaly magyar állami pénzben is részesült.

MTI Itthon

Közlekedési baleset Keszthely előtt: egy halott

Egy 34 éves férfi életét vesztette, a gépjárművet vezető lengyeltóti férfi és az autó két másik utasa könnyebben megsérült abban a balesetben, amely vasárnapra virradóra történt Balatonszentgyörgy és Keszthely között, a 76-os úton - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Azonnal felfüggesztették az ittas rendőr őrnagyot

Felfüggesztettek szolgálati feladata ellátása alól egy rendőr őrnagyot a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK), mert szondáztatáskor közepes fokú véralkoholszintet mutatott ki nála a műszer - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

MTI Itthon

Tölgyessy: Gyurcsány rengeteget hibázik

Gyurcsány Ferencnek kockázatot kell vállalnia, ha nyerni akar 2006-ban, ezért sokat is hibázik, a legtöbb taktikai hibát ő véti az eddigi miniszterelnökök közül - mondta Tölgyessy Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője, az SZDSZ egykori elnöke egy vasárnap reggeli televíziós műsorban.

MTI Itthon

Robbanás az ózdi lakótelepen

Robbanás történt Ózdon egy lakótelepi autósboltban vasárnap hajnalban, senki sem sérült meg - közölte a rendőrség.

Itthon

Új házat épít Orbán Felcsúton

Orbán Viktor és felesége újabb házat épít, ezúttal Felcsúton, azok után, hogy 2002-ben átépítették a Svábhegyen a választások után vásárolt villát.

Itthon

Erősödik a román titkosszolgálat itthoni jelenléte?

A rendszerváltás utáni években leginkább a szlovák és az ukrán titkosszolgálatok "dolgoznak Magyarországra" - írja a Népszava "megbízható, de nem hivatalos" forrásokra hivatkozva. Ugyanakkor a lap forrásai szerint a legaktívabb a Securitate utódszervezetének számító romániai titkosszolgálat jelenléte Magyarországon.

MTI Itthon

Egyelőre elmúlt az árvízveszély a hazai folyókon

Az időjárásnak köszönthetően árvízre a Dunán és a Tiszán sem kell számítani a közeljövőben - jelentette ki az országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatóság műszaki ügyeletese.

MTI Itthon

Rengett a föld Marcalinál

Kisebb földrengés volt Marcali közelében szombaton - közölte a Magyar Tudományos Akadémia Szeizmológiai Obszervatóriuma.

MTI/hvg.hu Itthon

Perelhet a Fidesz a Tokaj-ügy miatt

"Az elmúlt napok rágalmai után a Fidesz jogászai vizsgálják a jogi elégtétel lehetőségét" - mondta Révész Máriusz szóvivő, aki megerősítette, mindenképpen jogi elégtételt vesznek, de az még nem dőlt el, hogy milyen formában.

Magyar Rádió Online Itthon

Arany után kutatnak a szemétben a hatvaniak

Harminchat települést érintő elektronikai hulladékgyűjtést szervezett a Hatvani Környezetvédelmi Egyesület. Egy tonna elektronikai hulladékban körülbelül 10 deka, tehát 100 gramm ipari minőségű arany található.

Itthon

Megszűnnek a BKV-jegyek

Megszűnnek a megszokott BKV-jegyek és -bérletek, s helyüket alig egy év múlva fokozatosan a csipkártyás utazási igazolványok veszik át. A BKV évente csaknem négyszázmillió forintot költ a hagyományos papír bérletszelvények és jegyek nyomtatására.

Itthon

Március második felében is a Fidesz vezet

A gazdatüntetést lezáró megállapodás és a március 15-i eseményeket megzavaró körülmények együttes hatása sem változtatta meg az előző, a február végén regisztrált politikai erőteret.

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával