Itthon

Házi őrizetbe kerülhet Kulcsár Attila

A sikkasztással gyanúsított bróker előzetes letartóztatásának megszüntetését és házi őrizetbe helyezését indítványozza az ügyészség a bíróságnak - közölte Ihász Sándor fővárosi főügyész.

Itthon

Annusék védője Schmitt felelősségét firtatja

Eva-Maria Barki a magyar sportolók elleni provokációnak tartja, hogy a diszkoszvető Fazekas Róbertet és a kalapácsvető Annus Adriánt doppingvétség miatt megfosztották athéni olimpiai aranyérmétől. A MOB visszautasítja a vádakat.

Itthon

Érintőképernyős KRESZ-vizsga

A már Magyarországon is használt elektronikus vizsgamódszerrel a kérdésekben azonnal követni lehet a jogszabály-változásokat, és megszűnik a rengeteg papír kezelésével járó gond.

Itthon

Találgatások az új kormánytagokról

A Magyar Hírlap szerint egyelőre két miniszteri poszt sorsa biztos: Kiss Péter marad a kancelláriaminiszter, Draskovics Tibor pedig a pénzügyminisztériumot irányítja tovább. Az új kormány névsorának többi része a bennfenteseknek sem egyértelmű, szerintük még csak Gyurcsány fejében állt össze a lista.

Itthon

Több adót fizetnek jövőre a magas jövedelműek

A parlamentnek hétfőn benyújtott módosító javaslat szerint jövőre kétkulcsos adótáblát vezetnek be. Az adókulcs 1,5 millió forintig 18 százalék lesz, a fölött 38 százalékos kulcs érvényesül.

Itthon

Légi küldemények fosztogatóit fogták el

A három férfi memóriakártyákat, karórákat és morfiumot lopott különböző szállítmányokból. Az ügyben lopás és kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Itthon

Kaisernak „szimpatikus” volt a móri bank

Megkezdődött a móri bankrablás büntetőpere hétfőn a Fővárosi Bíróságon, Kaiser Ede és Hajdú László vádlottak a két éve tartó eljárás során most először tettek érdemi vallomást, melyben több vádbeli súlyos bűncselekményt beismertek, de a nyolc halálos áldozatot követelő véres cselekményt tagadják.

Itthon

Szálasi-plakátokat ragasztottak a fővárosban

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a Szálasi Ferencet ábrázoló plakátokat hétfő hajnalban Budapest belvárosában kiragasztó személyek között volt Bácsfi Diána hungarista vezető is.

Itthon

Baja: minden alapot nélkülöz Kulcsár vallomása

Baja Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára szerint a politikai védelmért áhítozó álbróker vallomásának hitelességéről a független magyar bíróságnak van joga dönteni.

Itthon

Móri bankrablás: csak írásban vallanak a vádlottak

Kaiser Edét több emberen, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel, Hajdú Lászlót pedig mint Kaiser bűnsegédjét vádolta meg az ügyész a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás ügyében kezdett büntetőperben a Fővárosi Bíróságon.

Itthon

Baja Ferenc a Magyar Nemzet újabb kiszivárogtatásában

Baja Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára többször találkozott Kulcsár Attilával, akitől több tíz millió forintot vett át éjszaka a bróker lakásában – állította Kulcsár az ügyészségen tett vallomásában, amelyről a Magyar Nemzet adott hírt.

Itthon

Elhunyt Kabos László

Életének 81. évében elhunyt Kabos László. A színművészt vasárnap délután érte a halál.

Itthon

A többség új államfőt szeretne

Minden második megkérdezett új arcot látna szívesen a Sándor-palotában, minden harmadik viszont úgy véli, hogy a kormánypártoknak ismét Mádl Ferencet kellene javasolni a posztra – írja a Medián felmérésére hivatkozva a Magyar Hírlap.

A címlapról ajánljuk