MTI Tech

Öt településen nem működnek a telefonok

Martonvásáron, Kajászón, Baracskán, Tordason és Gyúrón várhatóan délutánig nem működnek a T-Com hálózatához tartozó telefonok, mivel elvágtak egy optikai kábelt -közölte a társaság hibabejelentőjének munkatársa.

MTI Itthon

Harmincmilliós kábítószerfogás Hegyeshalomnál

Harmincmillió forint értékű kábítószert találtak Hegyeshalom térségében egy magyar személygépkocsiban a vámosok - tájékoztatott Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője.

MTI Tech

Kóka nem fogadja el a hírközlési törvény módosítás-tervezetét

A gazdasági és közlekedési miniszter elfogadhatatlannak tartja, ezért visszaküldi az előkészítő szakmai szerveknek az elektronikus hírközlési törvény (Eht.) módosításának tervezetét. Kóka János azt mondta, "a jelen formájában liberális politikusként elfogadhatatlannak tartom a tervezetet".

MTI Itthon

Elmeszakértő vizsgálja a tápióbicskei kínzások gyanúsítottjait

A tápióbicskei brutális emberölésről a rendőrség és a település lakói mást-mást gondolnak. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított 20 és 21 éves nők valamint egy idősebb férfi hónapokig válogatott módszerekkel kínoztak egy 54 éves nőt és 32 éves lányát.

hvg.hu Itthon

Megemlékezéssel indul a Batthyány Emlékév

Gróf Batthyány Lajos, az első felelős magyar kormány miniszterelnöke születésének 200. évfordulóján a Fiumei úti Sírkertben katonai tiszteletadás mellett tartandó, koszorúzással egybekötött megemlékezést tartanak, amely egyben a Batthyány Lajos Emlékév nyitóeseménye.

Itthon

Álrendőrök sértettjeit keresik a fővárosban

További sértettjeit keresi a rendõrség azoknak a pár napja õrizetbe vett álrendõröknek, akik idõs embereket próbáltak becsapni, a fõváros több kerületében - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Árhullám vonul le a Tiszán

Árhullám vonul le a Tiszán, árvízveszély ugyanakkor nincs - tájékoztatott Csont Csaba, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) szóvivője pénteken.

MTI Itthon

Elfogták a játékpisztolyos rablót

Tettének elkövetése után háromnegyed órával már el is fogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki játékpisztollyal kirabolta a csolnoki takarékszövetkezetet.

hvg.hu Vélemény

Wilfried Martens szolidáris a kordonbontókkal

Az Európai Néppárt elnöke - aki maga is felszólalt a Fidesz október 23-iki nagygyűlésén - pártja támogatásáról biztosította a Fidesz-képviselők kordonbontását, és reményét fejezte ki, hogy a magyar kormány megtalálja "az alapvető polgári szabadságjogokat biztosító megoldást a jelenlegi helyzetre."

Itthon

A Horthy-Hitler-találkozók

Nem csitulnak a viták a fél évszázada elhunyt Horthy Miklós történelmi szerepéről, amelynek kulcsfontosságú, ám kevéssé taglalt része a Hitlerhez való ellentmondásos viszonya.

MTI Itthon

Két évet ült ártatlanul egy fiatal anya

Két évet töltött előzetes letartóztatásban egy fiatal budapesti nő kábítószer terjesztése miatt, ám a bíróság jogerősen felmentette a vádak alól; ezután 14 milliós kártérítésért perli az államot - mondta el Nagy Henrik ügyvéd, a nő jogi képviselője a Színes Bulvár Lap információját megerősítve.

MTI Tech

Hamarosan az interneten is kifigyelhetnek bennünket a hatóságok

Hamarosan módosítják a hírközlési törvényt. A változatásra azért kerül sor, hogy a magyar jogszabály megfeleljen a nyilvánosan elérhető elektronikus hírközlési szolgáltatások nyújtásáról, illetve a nyilvános hírközlő hálózatok szolgáltatása keretében előállított vagy feldolgozott adatok megőrzéséről szóló uniós előírásoknak.

MTI Itthon

Hárman meghaltak az M5-ösön

Hárman meghaltak, egy ember megsérült, amikor egy osztrák rendszámú terepjáró árokba hajtott az M5-ös autópályán pénteken - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával