Többször rendelt képeket a nőrángató fotóstól a magyar konzulátus
Itthon

Többször rendelt képeket a nőrángató fotóstól a magyar konzulátus

Az idei tusnádfürdői szabadegyetemen nem dolgozott Borbáth Áron a csíkszeredai konzulátusnak, de tavaly rendeltek tőle többször is képeket. Vagyis a férfi, aki a hajánál fogva a földre rántotta az Orbán-beszédet megzavarni próbáló tüntetőt, tavaly magyar állami pénzben is részesült.

Itthon

Bírósághoz fordulnak az MDF-frakcióból kizárt képviselők

Bírósághoz fordul az MDF parlamenti képviselőcsoportjából kizárt öt politikus az Országgyűlés "tekintélyének helyreállítása érdekében" - közölte a honatyák egyike, Balsai István kedden. Herényi Károly frakcióvezető magára vállalja a kizárás minden következményét.

Itthon

Labdarúgás: szerdán csak a győzelem elfogadható

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 21:15 órától a Szusza Ferenc-stadionban Izland ellen játszik világbajnoki selejtezőt. A tét óriási: a zágrábi vereség után a csapatnak csak egy győzelemmel lehetnek reális esélyei a versenyben maradásra.

Itthon

Felfüggesztették Wekler mentelmi jogát

Az Országgyűlés hétfőn este felfüggesztette Faragó Péter (MSZP) országgyűlési képviselő mentelmi jogát, fenntartotta Újhelyi Istvánét (MSZP), Wekler Ferenc esetében pedig a mentelmi jogot csupán az egyik vitatott ügyben függesztette fel.

Itthon

Nem dőlt el, ki demonstrál a Terror Háza előtt

Nem tudott megegyezni az SZDSZ - Új Generáció és a hungarista Magyar Jövő Csoport hétfőn a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK), hogy melyik szervezet változtasson az október 15-ére bejelentett rendezvényén.

Itthon

Függetlenek a kizárt MDF-es képviselők

A Herényi Károly frakcióvezető által kizárt öt MDF-es képviselő, Balsai István, Font Sándor, Horváth Balázs, Kelemen András és Szászfalvi László függetlenként folytatja munkáját - jelentette be Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a parlament hétfői ülésén.

Itthon

Gyurcsány: "ma erős a gazdaság, stabil és nagy a jólét"

Az új kormány programja a munkahelyteremtésre és a javak igazságosabb elosztására épül - mondta Gyurcsány Ferenc, a kormánypártok miniszterelnök jelöltje, az Országgyűlés őszi ülésszakának első ülésén, napirend előtt.

Itthon

Kedden indul az úttörő szövetség elnökének büntetőpere

A csillebérci vadászház értékesítése kapcsán 82 millió forintos kárt okozó hűtlen kezeléssel vádolt Rácz Péter úttörő szövetségi elnök büntetőpere kedden kezdődik a Budai Központi Kerületi Bíróságon. Sajtóértesülések szerint Rácz az ingatlant áron alul egy közeli rokonának játszotta át.

Itthon

Nincs alelnöke a Magyar Televíziónak

Nem hosszabbította meg Pinke György gazdasági folyamatokat felügyelő alelnök augusztus végén lejárt megbízatását Rudi Zoltán, a Magyar Televízió (MTV) Rt. elnöke – értesült az MTI.

Itthon

A Fidesz támogatja az MSZP választási programjának végrehajtását

"Bennünket személyi kérdések nem foglalkoztatnak, de minden olyan kormányzati lépést támogatni fogunk (...), amely a 2002-es választási program végrehajtását szolgálja" - mondta Orbán Viktor hétfőn, miután Mádl Ferenc köztársasági elnökkel tárgyalt a miniszterelnök lemondása nyomán kialakult helyzetről.

Itthon

MDF-választmány: Herényi a helyén marad

Az MDF országos választmánya vasárnapi ülésén több mint 90 százalékos többséggel bizalmat szavazott Herényi Károly frakcióvezetőnek - mondta Csáky András, az MDF választmányi elnöke.

Itthon

MDF: mégis Herényi a frakcióvezető

Az MDF országos választmánya vasárnapi ülésén bizalmat szavazott Herényi Károly frakcióvezetőnek - mondta Csáky András választmányi elnök vasárnap.

Itthon

A németek már két éve jelezték, hogy Fazekas "öntöget"

Vajon a doppingvétséggel vádolt magyar versenyzők miért csak jóval az olimpiai versenyek után cáfolták a vádakat? A doppingvizsgálatkor miért írták alá szó nélkül a számukra terhelő jegyzőkönyveket? Pedig azonnal tiltakozhattak volna, és erről jegyzőkönyvet vetethettek volna fel. A Klubrádió Kontra című műsorában a rejtélyekre keresték a választ.

Itthon

Továbbgyűrűzik a doppingbotrány

Fazekas Róbert doppingvizsgálatáról videofelvételei vannak a NOB-nak. Gyulai Istvánnál, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség főtitkáránál állítólag elakadtak a magyar sportolók doppingvétségeiről szóló fontos információk.

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával