Itthon

Fulladás vagy szívinfarktus?

Az előzetes szakértői vélemény szerint a rendőri intézkedés közben elhunyt fiú halálát több mint valószínű, hogy fulladás okozhatta, mert homok került a légutakba és a tüdőbe - állítja az Országos Cigány Önkormányzat.

Itthon

Medgyessy kinevezte a szolgálatok új vezetőit

A Nemzetbiztonsági Bizottság az ellenzéki képviselők elutasítása, illetve tartózkodása mellett támogatta az Információs Hivatal és a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgató-jelöltjeit.

Itthon

Hétvégén visszatér a meleg

A jövő hét közepéig többször megnövekszik a felhőzet és záporok, zivatarok alakulnak ki. Főleg nyugaton hűvösebb idő várható. A hét második felében fokozatosan visszatér a nyári idő.

Itthon

"Tusványoson" nincs ellentmondás az autonómia és a kettős állampolgárság között

Tusnádfürdő, 2004. július 20., kedd (MTI) - Az erdélyimagyar közösség autonómiatörekvései szükségessé teszik a párbeszédet a többi romániai nemzeti kisebbséggel, a politikai pártokkal és a civil társadalom képviselőivel - fogalmazódott meg a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, amelynek keddi előadásai az európai autonómiaformákról szóltak.

Itthon

Felfüggesztették a nácivadászatot

Az Utolsó esély elnevezésű, még élő háborús bűnösök felkutatására indított akció felfüggesztését Beer Iván a program magyarországi koordinátora jelentette be.

Itthon

Rendőri intézkedés közben halt meg egy fiatal

A 19 éves körözött férfi azután vesztette életét, hogy a rendőrök földre teperték - közölte vasárnap a rendőrség sajtószóvivője. Az igazságügyi orvos szakértők előzetes véleménye szerint a férfi szívbeteg volt.

Itthon

Megbüntethetik Beckham labdáját az angolok

Az angol futballszurkolók hamarosan elégtételt vehetnek azon a labdán, amelyet David Beckham, a válogatott csapatkapitánya a Portugália elleni Európa-bajnoki mérkőzésen a közönség közé bombázott. A labda rugdosása karitatív célokat szolgál, bár a "bosszúállóknak" a zsebükbe kell nyúlni.

Itthon

Hétfőig tarthatunk a hőgutától

Holnaptól határozatlan időre életbe lép a tűzgyújtási tilalom – jelentette be Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Itthon

786 milliós bírság a Suzukinak

A Népszabadság információi szerint 786 millió forintos építésrendészeti bírság fizetésére kötelezte az esztergomi önkormányzat a Magyar Suzuki Rt.

A címlapról ajánljuk