MTI Itthon

MTI alkalmazottnak adja ki magát a csaló

A Magyar Távirati Iroda (MTI) Rt. feljelentett a rendőrségen egy ismeretlen férfit, aki magát a távirati iroda munkatársának kiadva különböző emberektől adatokat, pénzt, illetve információt kért - közölte Vince Mátyás, az MTI elnöke.

Itthon

Gyurcsány hangját használják a telefonos kampányban

Telefonos direktmarketing-kampány folyik a 100 lépés programjának népszerűsítésére Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hangjának felhasználásával - írja a csütörtöki Magyar Nemzet. A gépről lejátszott üzenetre a készülékek nyomógombjaival lehet reagálni úgy, mint az automata ügyfélszolgálatok esetében.

HVG Itthon

Csapataink szóba állnak...

Mindkét tábor elégedett saját vezetője teljesítményével a Gyurcsány-Orbán-vita után. A diskurzus jól jött a kormányfőnek, aki asztalhoz tudta ültetni ellenfelét, de a Fidesz elnökének is, aki javaslatai elutasításában újabb munícióra lelt a kormány "emberek" iránti érzéketlenségének bizonyításához.

MTI Itthon

SZDSZ: nincs megegyezés a választási fordulók számáról

Nem sikerült megegyezni arról, hogy a választójogi rendszer egy-, vagy kétfordulós legyen - közölte Fodor Gábor szabad demokrata ügyvivő, a kisebb parlamentről szóló négypárti tárgyalássorozat újabb fordulója után, szerdán.

Itthon

AB: jön Lábady és Holló?

Egy volt, és egy jelenlegi alkotmánybíró, Lábady Tamás (1990–1999) és Holló András (1996–) újraválasztásával megszűnhet az a patthelyzet, amely az Alkotmánybíróság (AB) új tagjainak megválasztása körül alakult ki az utóbbi hónapokban – értesült a HVG.

MTI Itthon

Kulcsár már nincs házi őrizetben

A Fővárosi Bíróság szerdán megszüntette Kulcsár Attila háziőrizetét és vele szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el - közölte a bíróság.

Itthon

Felfüggesztett börtön Sásd volt polgármesterének

Egy év – három évre felfüggesztett - börtönbüntetéssel sújtotta Kovács Magdolna volt sásdi polgármestert, társát, Peti Lőrincet pedig egymillió forint pénzbüntetésre ítélte a Pécsi Városi Bíróság szerdán hozott nem jogerős ítéletében.

Itthon

Elmarad a Budapest Plázs

Több millió forintos kártérítést kérnek a Fővárosi Önkormányzattól a Budapest Plázs szervezői, miután szerdán nem kaptak engedélyt az augusztus elejére tervezett esemény megrendezéséhez.

Itthon

Milliárdos drogszállítmány az utánfutóban

Egy terepjáró utánfutójában 65 kilogrammnyi heroint találtak a vámosok szerda reggel az ukrán-magyar határon a barabási átkelőnél; a kábítószer feketepiaci értéke több, mint egymilliárd forint – közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője.

MTI Itthon

Bizottsági kérdések az Altus Rt. és az Aldo Kft. vezetőinek

Az Apró-Gyurcsány érdekkör vagyongyarapodását vizsgáló bizottság szerdai ülésén vita alakult ki arról, hogy milyen formában és milyen tartalmú kérdéseket fogalmazzanak meg az Altus Rt. vezérigazgatójának és az Aldo Kft. ügyvezetőjének.

Itthon

Medián: nő a Fidesz előnye, népszerűbbek a fideszes vezetők

A szavazási hajlandóság továbbra is igen alacsony, és az MSZP szimpatizánsai kevésbé elszántak, győzelmi esélyeiket illetően pedig kevésbé derűlátóak, mint a Fidesz-MPSZ hívei. A HVG megbízásából készült legfrissebb Medián-elemzés szerint továbbra is a Fidesz-MPSZ áll jobban a pártok versenyében.

MTI/hvg.hu Itthon

A szocialista frakció ragaszkodik Molnár Lászlóhoz

Az MSZP ragaszkodik ahhoz, hogy Molnár László maradjon az Orbán-család vagyongyarapodását vizsgáló parlamenti bizottság elnöke, mivel a testület csak így fejezheti be határidőre munkáját - közölte Szekeres Imre, a párt elnökhelyettese.

MTI Itthon

Újabb pályázat a rádióelnökségre

Országos napilapokban szerdán közzétette a Magyar Rádió Rt. elnöki posztjára kiírt újabb - négy hónapon belül harmadik - pályázati felhívását a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke.


A címlapról ajánljuk