MTI Itthon

Medgyessy üdülővásárlását firtatja a Heti Válasz

A Heti Válasz című lap legfrissebb számában megjelent írás szerint Medgyessy Péter volt miniszterelnök ismeretlen eredetű pénzből vásárolt vízparti telket Zamárdiban, amelyen villát épít; a volt kormányfő ráadásul vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel új szerzeményét.

MTI/hvg.hu Vállalkozás

Mit kifogásol Demján a Gyurcsány-csomagban?

Nem a kormány Új Egyensúly programját csupán annak néhány elemét kritizálta Demján Sándor. A VOSZ ügyvezető elnöke különösen az elvárt adó intézménye, illetve a minimálbér utáni kétszeres járulékfizetési kötelezettség jogszerűségét firtatta. Amennyiben július 10-én nem módosítják a tervezett reformot, a szövetség kész Alkotmánybírósághoz fordulni.

Vélemény

Az Igazság Napja és a Fidesz

A jelek szerint nemcsak kampánylap – a Magyar Vizsla –, de tüntetés is kiszervezhető. A sajtóban napok óta rebesgetik, hogy a július 4-én induló kormányellenes demonstrációsorozat mögött a Fidesz áll. Biztosnak tűnik, hogy a szervezők holdudvari gittegyletek, ultrajobbos fanklubok tagjaiból verbuválódnak. A szálakat mozgató háttérember pedig állítólag Kubatov Gábor, a legnagyobb ellenzéki párt mozgósításban kipróbált stratégája.

hvg.hu Gazdaság

Eltűnő Gyurcsány-cég

Megszűnik az Aldo Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Tanácsadó Kft., Gyurcsány Ferenc kormányfő egyik cége - derül ki a HVG csütörtökön megjelenő számából.

MTI Itthon

Mikola: veszélybe kerülhet a betegellátás

Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes alelnöke szerint az egészségügyben olyan helyzet kezd kialakulni, amely alapvetően veszélyezteti a betegellátást. Kökény Mihály, a bizottság MSZP-s elnöke úgy reagált: senki nem akarja a szolidáris alapokon nyugvó egészségügyi ellátást megbontani.

MTI Itthon

A Balatonnál a legolcsóbb a sör

A sör és az étel még mindig a Balaton-parton a legolcsóbb: a legdrágább Franciaország, a legolcsóbb tengerparti úti cél Bulgária és Törökország - állapítja meg a Magyar Turizmus Zrt. felmérése.

Itthon

Az MDF cimborákat keres az iwiw-en

Sajátos kommunikációs taktikához folyamadott a kisebbik ellenzéki párt ismeretlen titánja. A legnagyobb internetes ismerőskereső oldalon, az iwiw-en toboroz szimpatizánsokat, esetleg új tagokat is pártjának. A pártvezetés jópofának tartja ugyan a dolgot, de MDF baráti körre módosíttatná az iwiw-es adatlapot.

MTI Itthon

Bush-vizit: 3,5 millió forintot kapott a BKV a villamoskordonért

A BKV 3,5 millió forintot kapott azért, hogy George Bush amerikai elnök múlt havi budapesti látogatásakor villamosokból álló blokádot vontak a Parlament elé - hangzott el a fővárosi önkormányzat tulajdonosi bizottságának délutáni ülésén egy ellenzéki kérdés kapcsán.

MTI Itthon

Elfogadták Wittich Tamás felmentését

Az MSZOSZ elnöksége keddi ülésén elfogadta, hogy a szövetségi tanács következő ülésén, saját kérésére mentse fel tisztségéből Wittich Tamást, az MSZOSZ elnökét.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával