Itthon

Zűrzavaros kampányelszámolás

Kilencven forintból kijött egy áprilisi szavazat - ezt állítja az MSZP, illetve a Fidesz-KDNP kampányköltség-elszámolása. A korteskiadásokról szóló idei beszámolók minden eddiginél világosabban jelzik: nem lehet hinni a hivatalos adatoknak.

MTI Itthon

Kényszerleszállás Ferihegyen

Műszaki hiba miatt kényszerleszállást hajtott végre egy Fokker típusú kisrepülőgép kedd reggel a Ferihegyi Repülőtéren, személyi sérülés nem történt.

Dezső András (hvg.hu) Itthon

"Nem célunk senkit sem megveretni"

Viadal. Ez a címe az egyik kereskedelmi tévécsatornán vasárnap, késő este látható küzdősport magazinműsornak, amelyben tagbaszakadt sportolók már-már puszta kézzel ütik, rúgják, fojtják egymást. A készítők szerint a műsor azért is sikeres a nézők körében, mert életszerűbb, mint a boksz. Tény: itt eldől, ki milyen bunyós.

hvg.hu Itthon

Nem kellett Sólyom jelöltje

A parlament nem választotta meg legfőbb ügyésznek Horányi Miklóst, akit Sólyom László köztársasági elnök javasolt a pozícióba. A köztársasági elnök új jelöltet keres. Jelenleg nincs legfőbb ügyész.

MTI Itthon

Sólyom hisz a jelöltjében

Sólyom László köztársasági elnök a legfőbb ügyész megválasztását megelőzően hétfőn a parlamentben elmondta: olyan jelöltet állított, aki alappal számíthat arra, hogy bármely politikai párt képviselői a megválasztására szavaznak.

MTI Itthon

Veszprémi orvosok 15 millióval csapták be az OEP-et

Csalás büntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz négy várpalotai orvossal szemben a Veszprém Városi Ügyészség. Valótlan tartalmú kórházi dokumentációk kiállításával az orvosok 15 millió 500 ezer forint kárt okoztak az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak (OEP) - tájékoztatott a veszprémi ügyészség szóvivője.

MTI Itthon

Nem lesz nemzeti kisebbség a zsidóság

Nem tudta összegyűjteni a kijelölt határidőig a Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségért Egyesület a szükséges ezer aláírást annak érdekében, hogy a mintegy 100 ezres lélekszámúra becsült magyarországi zsidóságot nemzeti kisebbségként ismerjék el - közölte Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője.

hvg.hu Itthon

Állóháború Sólyom és a kormány között?

Az MSZP frakció megkérdőjelezi Horányi Miklós, a Szegedi Fellebviteli Bíróság főügyészének szakmai hitelességét, ezért nem hajlandó megszavazni őt Sólyom László köztársasági elnök javaslata ellenére legfőbb ügyésznek. A Fidesz a hvg.hu kérdésére nonszensznek nevezte a szocialisták hozzáállását.

MTI Itthon

Gyurcsány: a felelősségből mindenkinek vállalnia kell

Magyarország nem önzésből, hanem nemzeti felelősségből épül; a közfelelősség gyakorlása mind a tízmillió magyar közös kötelessége - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

MTI Itthon

Távozik a Blikk főszerkesztője

Hétfőn távozott posztjáról és a kiadótól Fejes Gábor, a Blikk főszerkesztője - tájékoztatott a legnagyobb példányszámban eladott hazai napilap tulajdonosa, a Ringier Kiadói Kft.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával