MTI Itthon

Fidesz: Dávid Ibolya elvesztette támogatottságát Tamásiban

A Fidesz Tolna megyei képviselőjelöltjei szerint Dávid Ibolyának annyira nincs támogatottsága Tamásiban, hogy mindenképpen el kellett indítani saját jelöltjüket – erről a választásokat összegző sajtótájékoztatójukon szóltak csütörtökön.

MTI Itthon

A Duna-program 17-18 milliárdos beruházást kíván

A kormány elindította az árvíz elleni védelmet szolgáló Duna-programot, amelynek előkészítésre az idén 662 millió forint jut, s végül összesen 17-18 milliárd forintba kerül majd – mondta Persányi Miklós.

hvg.hu Itthon

Kecskeméti maffiaper: mi lesz az elítéltek üzleteivel?

Az alvilági erőviszonyok átrendeződését is eredményezheti a kecskeméti maffiaperben született elsőfokú ítélet: a vádlottakat összesen 68 év fegyházbüntetésre ítélték. Az elsőrendű vádlott 12 évet kapott, de társai sem úszták meg sokkal kevesebbel. Bár úgy tudjuk, a bandának vannak még szabadlábon lévő tagjai, valószínűtlen, hogy a börtönből a vezetők képesek lesznek tovább irányítani kinti érdekeltségeiket, amelyekre így más bűnözői csoportok tehetik rá kezeiket.

hvg.hu Választás 2006

Az MDF és a Fidesz viharos négy éve

Önállóan vagy pártunióban – ez a kérdés határozta meg az MDF és a Fidesz közötti viszonyt az elmúlt négy évben. A Fidesz a jobboldal teljes egységét próbálta megteremteni, ehhez még attól sem riadt vissza, hogy politikusokat csábítson át az MDF-től. A Dávid Ibolya fémjelezte platform azonban az önállóságban látta a párt túlélésének esélyeit.

MTI Itthon

Szolnokra vezényelték a szabolcsi védelmi osztagot

A folyó szabolcsi szakaszán végzett védekezési munkálatokat követően csütörtökön a Tisza Szolnok-térségi részére vezényelte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelmi osztagának 70 tagját az Országos Műszaki Irányító Törzs – közölte a nyíregyházi vízügyi szervezet vezetője.

MTI Itthon

Kecskeméti maffiaper: 68 év fegyház

Összesen 68 év fegyházbüntetést osztott szét első fokú ítéletében a Kecskeméten folyó maffiaper vádlottjaira Fodor Endre tanácsvezető bíró.

MTI Itthon

Felgyorsult az áradás Szolnoknál

Szolnoknál a hajnali órákban felgyorsult a Tisza áradása, s már 944 centimétert mértek; eközben a folyó észak-magyarországi szakaszán és a Bodrogon a viharos erejű szél helyenként megbontotta a gátakat – közölték az Országos Műszaki Irányító Törzsnél.

hvg.hu Itthon

A választások bizakodóvá teszik az internetezőket

Január óta érezhetően növekszik a NetHangulat index. A jelenség mögött a választások közeledésének hatása fedezhető fel - derül ki az NRC piackutató cég választásokra elkészült kutatásából. Írásunkban a 7 hónapos kutatássorozat eredményeit, trendjeit foglaljuk össze.

MTI/hvg.hu Itthon

További útfelújítások kezdődnek Budapesten

A Fővárosi Közterület-fenntartó Részvénytársaság 2006. április 13-án többek között az alábbi nagyforgalmú utakon végez burkolatjavítási munkákat nappali és éjszakai műszakban összesen 21 brigáddal.

MTI Itthon

Így fog kinézni a Nagykörúti felújítás

Európai uniós forrásokból és a főváros költségvetéséből összesen 3,4 milliárd forintból újítják fel a budapesti Nagykörút villamoshálózatát; június 9-ig akadálymentesített közlekedést és az új Combino villamosokhoz szükséges infrastrukturális fejlesztési koncepciót valósít meg a Budapesti Közlekedési Vállalat.

MTI Választás 2006

"Mint a héják, úgy köröznek fölöttem a fideszesek"

Egyszeriben nagyon fontos lett a Fidesz számára Jánosdeák Gábor, az MDF zempléni képviselőjelöltje, aki a vasárnapi első fordulóban a harmadik helyen végzett, és aki a fórum csütörtöki választmányi ülése után dönt arról, hogy a második fordulóban újból megméretteti-e magát - közölte a képviselőjelölt.


A címlapról ajánljuk