MTI Itthon

Ónos eső nehezíti a közlekedést

A Dunántúl nagy részén, Vas, Veszprém és Fejér megyében, valamint Csorna és Fertőszentmiklós térségében a kora reggeli órákban ónos eső miatt csúszósak az utak.

MTI Itthon

Nincs elzárt település az országban

Tizenöt mellékút még járhatatlan. Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében 7-7, Veszprém megyében pedig egy mellékút járhatatlan, de nincs az országban elzárt település.

MTI Itthon

A mentők szilveszterkor sem dajdajoznak

Fokozott készenlétben várják a mentők az év utolsó napjának szokásos rohamait; szilveszter éjszakáján több száz riasztással számolnak az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkatársai.

MTI Itthon

Elhunyt Gerbner György

Nyolcvanhat éves korában Philadelphiában rákbetegségben meghalt Gerbner György neves magyar származású amerikai médiakutató.

MTI Itthon

Mi lesz másképp jövőre az egészségügyben?

A gyermekeknél új oltási rend lép életbe, külföldre utazásnál Európai Egészségbiztosítási Kártyát kell igényelni, változik a petesejt-adományozás anonimitása, szigorodik a dohányzási tilalom, bevezetik az egyéni járulékszámlát.

MTI Itthon

Diszkótűz Apagyon

Tűz ütött ki egy diszkóban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Apagy község határában ma hajnalban.

MTI Itthon

Téli gumi: a rendőrség figyel, de nem büntet

Nincs kritikus hóhelyzet, a lakossági ellátás zavartalan, országszerte normális téli útviszonyok vannak. Az egyetlen elzárt település a Veszprém megyei Bakonynána – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

hvg.hu Itthon

Mi változik 2006-ban?

Mi az, amit tennünk kell és mi az, amit megtehetünk jövőre? Milyen változások lépnek életbe 2006-ban, és milyen új lehetőségekkel élhetünk az újévben?

MTI Itthon

Kóka fél a visszaállamosítástól

A lehetséges visszaállamosítás veszélyeire hívta fel a figyelmet Kóka János gazdasági miniszter az osztrák APA hírügynökségnek adott interjúban.

MTI Itthon

Csaknem ötszáz gyógyszerért fizetünk többet januártól

Január elsejétől 95 olyan gyógyszer ára csökken a patikákban, amelyeket eddig is támogatott az állam, további 70 készítmény pedig januártól kerül fel a támogatási listára; 489 támogatott készítmény térítési díja nő, de csak kismértékben.

MTI Itthon

MSZP: kevesebb a szegény Magyarországon

Csaknem 110 ezerrel csökkent a szegények száma Magyarországon a 2003-as évhez viszonyítva - közölte a Tárki felmérésére hivatkozva Újhelyi István, az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő. A Fidesz szerint a szegénység mára jóval nagyobb, mint 2000-ben volt

MTI Itthon

Zsugorodó pezsgőpiac: csak a drágább fogy

A borpiac átrétegződött, az utóbbi időben sokan pezsgő helyett bort isznak -indokolja a magyarországi pezsgőfogyasztás évek óta tartó mérséklődését Vass Gábor, a Törley Pezsgőpincészet marketing vezetője, aki szerint a fiatalok egy része is inkább az alacsonyabb alkoholtartalmú, úgynevezett "diszkó italok" felé fordult.

automenedzser.hu Autó

Újabb nehéz évet jósolnak az autókereskedők

Az autókereskedők aligha bontanak majd pezsgőt az év végén, bár vannak márkák, amelyek megmentették az egész éves hazai autópiacot. Az elmúlt négy évben a személyautó-értékesítések tekintetében minden képzeletet fölülmúló, 11-21 százalékos növekedésnek lehettünk tanúi. Az autóvásárlási eufória 2004 második felétől a kedvezőtlenebb gazdasági környezet hatására megtorpant, miközben a kereskedők hozzászoktak a folyamatos növekedéshez. Ezért volt akcióktól, 100-120 hónapos futamidőktől és 0 százalékos THM-től hangos az év vége. Az igyekezet ellenére 2007 elejéig nem várható fellendülés.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával