Itthon

Kökény nem távozik posztjáról

A kormányszóvivő találgatásnak nevezte és határozottan cáfolta a Magyar Hírlapban szerdán megjelent információt, miszerint Kökény Mihály helyzete "tarthatatlanná vált" a kormányon belül.

Itthon

Főpolgármesteri vizsgálat indul a rakparti tömegsírokról

Demszky Gábor főpolgármester Tiba Zsolt főjegyzőt kérte fel a tömegsírt illető kérdéskör teljes kivizsgálására. A vizsgálat eredményétől függ, hogy végeznek-e próbaásatást az újpesti rakpart állítólag 1944 és 1945 fordulóján keletkezett tömegsírjainak területén.

Itthon

Zsaroló fenyegette a magyar államot

A rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz, aki robbantásos merénylettel fenyegette meg a magyar államot, amennyiben nem adnak át neki 50 millió forintot. Kövér László, a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke szerint csak "rossz viccről" lehet szó.

Itthon

Nemzetbizonytalanság

A nemzetbiztonsági kabinet hétfői ülésén új, szigorú intézkedések bevezetéséről határozott. Kicsit jobban szemügyre véve ezeket, kiderül, e lépéseknek nagyobb a füstje mint a lángja - a terrortól nem védenek, viszont zavarokat okozhatnak az uniós partnereinkkel fennálló kapcsolatokban.

Itthon

Március 25-ig nevezhetik meg az ORTT elnökjelöltjét

Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke arra kérte az államfőt és a miniszterelnököt, hogy március 25-ig tegyenek együttes jelölést az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségére.


A címlapról ajánljuk