Gyurcsány alaposan átverte egykori pártját, de az ő hajója is süllyed
Itthon

Gyurcsány alaposan átverte egykori pártját, de az ő hajója is süllyed

A Demokratikus Koalíció világképe április 8. után is "egészséges": a Fidesz csalt, ők meg nem buktak. Ha viszont jobban megnézzük számaikat, látszik, hogy Gyurcsány Ferencnek sikerült saját támogatottságánál sokkal kedvezőbb alkut kötnie az MSZP-vel. Öregecske tábora viszont nehezen viszi be még egyszer a parlamentbe, ha legközelebb is magas lesz a választási részvétel.

hvg.hu Itthon

Roma műsorvezető a Duna TV-nél

A RomNet információja szerint a Duna Televízió képernyőjén napokon belül roma műsorvezetőt üdvözölhetnek a nézők a Híradó műsorában.

MTI Itthon

Vesztegetéssel vádolnak egy polgármestert

Vesztegetéssel vádolja Lengyeltóti polgármesterét a Somogy Megyei Főügyészség. Papszt Lajos, a település elöljárója ugyanakkor közölte, hogy tiszta a lelkiismerete és egy fillért sem tett el.

MTI Itthon

Gyurcsány kontra Pokorni per: "döntetlen"

Két ponton adott igazat és kettőben elutasította a keresetet első fokon a bíróság abban a polgári perben, amelyet Gyurcsány Ferenc indított még 2004-ben Pokorni Zoltán ellen, a Fidesz alelnökének a Nemzeti Tankönyvkiadó eladása kapcsán tett kijelentései miatt. A döntésről hétfőn a fideszes politikus számolt be, aki azt is jelezte, nem fellebbez az ügyben.

MTI Itthon

Ismét drágul a budapesti tömegközlekedés

Júliusban újabb 5 százalékkal drágulnak Budapesten a tömegközlekedési tarifák a januári 10 százalék után a Fővárosi Közgyűlés múlt évi rendeletének megfelelően.

MTI Itthon

Támogatás a 2012-es horvát-magyar foci EB-nek

Az Országgyűlés Ifjúsági és Sportbizottsága hétfői ülésén támogatta a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezéséről szóló határozattervezetet. Erről a Parlament plenáris ülésén voksolnak majd a képviselők.

MTI Itthon

Milliókat kap, aki lebuktatja a temetőrongálókat

Megduplázta a rendőrség a korábban felajánlott fél millió forintos nyomravezetői díjat a Kozma utcai zsidó temető rongálói ügyében – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) internetes honlapján.

MTI Itthon

Mégsem vesz elektromos sokkolókat a rendőrség

Mégsem vesz elektromos sokkolókat a rendőrség, erről Bene László vezérőrnagy, országos rendőr-főkapitány döntött hétfőn - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője.

MTI Itthon

Kondor Katalin kontra Népszava

A kifogásolt hét közül egy pontban helyreigazításra kötelezte a Kondor Katalin rádióelnök által indított sajtó-helyreigazítási perben a Népszava című napilapot első fokú ítéletében a Fővárosi Bíróság.

MTI Itthon

Négypárti gazdaságpolitikai megbeszélést javasol Kóka

Az SZDSZ támogatja a négypárti gazdaságpolitikai megbeszélés tervét, hogy a résztvevők reális képet alkossanak a jelenlegi helyzetről; jelentős kárt okoz ugyanis az országnak, ha a valóságosnál rosszabbnak festik le a gazdaság állapotát – mondta a kisebbik kormánypárt elnöke.

hvg.hu Itthon

A magyarok csoportelsőként utaznak New York-ba

A magyar vízilabda válogatott Oroszország 10-8 arányú legyőzésével selejtező csoportjának élén végzett, így a New York-i (egészen pontosan Long Island-i) középdöntőben harcolhat a fináléba jutásért.

MTI Itthon

Közlekedési és vízi balesetek

Az elmúlt két nap közlekedési és vízi baleseteinek 13 halálos áldozata és 40 sérültje volt az országban - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap.

MTI Itthon

Kékhullám Zászló lobog a legjobb balatoni strandokon

Kékhullám Zászlót kapott a 29 legszínvonalasabbnak talált balatoni strand; a zászlókat az alsóörsi strandon adta át Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter az érintett települések polgármestereinek.

MTI Itthon

Magyarországra tévedt egy osztrák kisrepülő

Magyarországra tévedt egy kisrepülő, ezért a kecskeméti repülőtérről NATO-riasztásra Mig-29-es vadászgépek szálltak fel szombat délután - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese.

MTI Itthon

Vitányi baleknak, sikertelen politikusnak nevezte magát

A legsikertelenebb politikusok közé sorolta magát Vitányi Iván, az MSZP országgyűlési képviselője, az országos választmány volt elnöke, miután a testület tagjai megemlékeztek 80. születésnapjáról szombaton.


A címlapról ajánljuk