Új felsővezetők a CIB-nél

2011. február 22., kedd, 13:00 • Utolsó frissítés: 2011. február 22., kedd, 13:23
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

2011 januárjától Csont Dávid a CIB Bank nagyvállalati üzletágát irányító ügyvezető igazgatója, a kockázatkezelés területének új ügyvezető igazgatója pedig Németh Zsuzsanna.

Csont Dávid szakmai pályafutását az Amerikai Egyesült Államokban kezdte, majd Budapesten a CAIB Securities külföldi piacokért felelős igazgatójaként folytatta. 2003-tól a Citibank elnökhelyetteseként Budapesten, illetve 2006-tól Londonban dolgozott. Felelősségi körébe tartozott többek között a vállalati hiteljóváhagyási folyamat koordinálása, illetve számos meghatározó nyugat-európai és angliai ipari ügyféllel való üzleti kapcsolat menedzselése. Bécsben a Raiffeisen Bank igazgatójaként dolgozott, ahol a nemzetközi nagyvállalati ügyfélkörért volt felelős a közép-kelet európai régióban.

Németh Zsuzsanna a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után szakmai pályafutását a CA-IB Brókercégnél kezdte, mint piaci kockázatkezelő, majd ezt követően az Államadósságkezelő Központban pénzügyi szakértőként dolgozott. 2002 és 2004 között a K&H Bank hitelkockázat portfolió elemzője és piaci kockázatkezelője, 2004-től a Budapest Bank Elemzési és modellezési főosztályának vezetője volt. 2010 júniusától a Budapest Bank lakossági kockázatkezelési vezetője volt.


Új felsővezetők a CIB-nél
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X