szerző:
hvg.hu

2011 januárjától Csont Dávid a CIB Bank nagyvállalati üzletágát irányító ügyvezető igazgatója, a kockázatkezelés területének új ügyvezető igazgatója pedig Németh Zsuzsanna.

Csont Dávid szakmai pályafutását az Amerikai Egyesült Államokban kezdte, majd Budapesten a CAIB Securities külföldi piacokért felelős igazgatójaként folytatta. 2003-tól a Citibank elnökhelyetteseként Budapesten, illetve 2006-tól Londonban dolgozott. Felelősségi körébe tartozott többek között a vállalati hiteljóváhagyási folyamat koordinálása, illetve számos meghatározó nyugat-európai és angliai ipari ügyféllel való üzleti kapcsolat menedzselése. Bécsben a Raiffeisen Bank igazgatójaként dolgozott, ahol a nemzetközi nagyvállalati ügyfélkörért volt felelős a közép-kelet európai régióban.

Németh Zsuzsanna a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után szakmai pályafutását a CA-IB Brókercégnél kezdte, mint piaci kockázatkezelő, majd ezt követően az Államadósságkezelő Központban pénzügyi szakértőként dolgozott. 2002 és 2004 között a K&H Bank hitelkockázat portfolió elemzője és piaci kockázatkezelője, 2004-től a Budapest Bank Elemzési és modellezési főosztályának vezetője volt. 2010 júniusától a Budapest Bank lakossági kockázatkezelési vezetője volt.