Derítse ki, mennyire karrierképes!

2011. december 22., csütörtök, 21:30 • Utolsó frissítés: 2011. december 22., csütörtök, 22:05


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

„Megrekedtem. Nem elégít ki a munkám. Hónapok óta vagyok munka nélkül.” Valamit mindenképp tennie kell az álláskeresőnek, ha ilyen vagy ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejében. Tanácsok, hogyan derítse ki, mennyire „karrierképes”.

Mindenképp el kell gondolkodnia az álláskeresőnek jövőbeni tervein, munkalehetőségein, karrierútján, ha negatív gondolatok kínozzák. A depressziós hangulat hátterében állhat, ha hónapok óta nem tud elhelyezkedni, vagy van állása, de fojtogatja a rossz munkahelyi légkör. A megfelelő pozíció megtalálásához azonban nem elég tudni, hány név lapul a névjegykártyatartójában, illetve mennyi szám van elmentve a telefonjában. Határozottan lépni csak akkor tud a pályázó, ha megfelelő önismerettel is rendelkezik.

A Jobline Magazin összegyűjtötte a legfontosabb kérdéseket, amelyekből kiderülhet, mennyire karrierképes az álláskereső.


Derítse ki, mennyire karrierképes!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X