szerző:
MTI

Újabb pályázati kiírás jelent meg az Erzsébet-tábor nyári programjainak sorában, ezúttal önkéntes munkára várják felsőoktatásban tanulók és közoktatási intézményben dolgozó pedagógusok jelentkezését - tájékoztatott a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. csütörtökön.

Az Erzsébet-tábort főként a Balaton partján rendezik meg június 18. és augusztus 25. között. Az önkéntesek a tábor ideje alatt teljes ellátást és igazolt sikeres munkájuk után turnusonként nettó 20 ezer forintos jutalmat kapnak, cserébe vállalják, hogy a táborhelyen egy turnuson keresztül, azaz hat napon át végzik feladatukat.

Az önkéntes segítők részt vesznek a tábor mindennapi életének megszervezésében, közreműködnek a programok megvalósításában, és felügyelnek a gyermekekre. A pályázó önkénteseknek június 8-án Fonyódligeten felkészítő tréninget tartanak.

A táborokat az étkezési célú Erzsébet-utalványokból származó bevételből finanszírozzák. A pályázatokat a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány egymilliárd forint értékben hirdette meg, a táborokban több tízezer iskolás gyermek üdülhet az idén.

A pályázatokat június 1-jéig adhatják be; a pályázati adatlap az Erzsébet-tábor honlapján található meg.

A legfrissebb álláshirdetésekért kattintson a jobline.hu-ra!