Bővít a Raiffeisen: egymilliót kap egy-egy új dolgozóért

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Raiffeisen Bank;

Fejleszti egy éve létrehozott nyíregyházi műveleti központját a Raiffeisen Bank, az osztrák pénzintézet további 170 új munkahelyet teremt nyírségi szolgáltatási centrumában - jelentette be Martin Melkowitsch vezérigazgató-helyettes kedden sajtótájékoztatón a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

A magyar kormány a műveleti központ létesítéséhez hasonlóan támogatással segíti a Raiffeisen Bank további fejlesztését is, magára vállalja az új dolgozók képzési költségeit, valamint a létszám felének 70 százalék arányú bér- és járuléktámogatást ad, nyolc hónapos garantált továbbfoglalkoztatást kikötve - mondta Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár a tájékoztatón.   

Megjegyezte, hogy a támogatás dolgozónként egymillió forint összeget tesz ki, és hasonló pénzügyi segítséget nyújt a kabinet minden befektetőnek, aki halmozottan hátrányos helyzetű térségben hoz létre új munkahelyeket a jövőben.

 


 

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X