Luxus a panelben: penthouse harmadáron

Luxus a panelben: penthouse harmadáron

Ha a fővárosban, a Népfürdő utcában, a csepeli lakótelepen, vagy akár a nem túl jó hírű Havanna lakótelepen, illetve az annál felkapottabb Káposztásmegyeren vágyna egy igazi manhattani luxuslakásra, az még nem jelenti azt, hogy elment az esze. A penthouse életérzést igenis be lehet csomagolni egy tipikus magyar panellakásba. De azért az se baj, ha a pénz annyira nem akadály.

Közel 500 millióért vesz szappant, kéztisztítót, fényvédőt a MÁV

Közel 500 millióért vesz szappant, kéztisztítót, fényvédőt a MÁV

A szappant szállító cég nyert korábban az adóhivatal, az Országgyűlés, a Magyar Közút tenderén is. A kéztisztítót biztosító vállalkozásnak nagyon jól jön ez a megbízás.

hvg.hu

Növekvő forgalom mellett gyengült a részvénypiac a héten

A vezető részvények kivétel nélkül gyengültek az elmúlt héten a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsde részvényindexe, a BUX 786,36 pontos, 3,55 százalékos eséssel, 21 333,90 ponton zárt pénteken.

MTI

Coface: a magyar vállalatok növekedésben megverték a régiót

A kelet-közép-európai régió ötszáz legnagyobb vállalata tavaly összesen 572 milliárd euró bevételt ért el, ami 2,1 százalékos növekedés éves összevetésben - derül ki a Coface nemzetközi hitelbiztosító legfrissebb elemzéséből. A régió vállalatait összehasonlító elemzés szerint Magyarország második lett Lengyelország mögött, megelőzve Csehországot. Az ötszázas listán szereplő 73 magyar cég tavaly a régiós átlagot bőven meghaladva 5,6 százalékkal növelte árbevételét.

MTI
Tovább »
Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X