Bejelentkezés  
Hogy kerül bálna a Balatonba?

Hogy kerül bálna a Balatonba?

Világcégek mezőnyében került egy magyar dizájner a szakmája eddigi csúcsára, olyan személyszállító hajót tervezve, amilyen kis túlzással még sosem volt. Minicégükben keresztapából lett üzlettárs is tulajdonos, sőt egy magyar földkerülő vitorlázóval is együtt dolgoznak. Jön a Titanic-film élmény.

Betett az internetadó a tőzsdének, zuhantak a Magyar Telekom-részvények

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 195,11 pontos, 1,12 százalékos csökkenéssel, 17 298,24 ponton zárt szerdán. A részvénypiac forgalma 4,4 milliárd forint volt, a vezető részvények gyengültek az előző napi záráshoz képest.

Déli Áramlat: Rogán a verseny élénkítésére hivatkozik, de a brüsszeli kokik elhárítása is cél lehet

Déli Áramlat: Rogán a verseny élénkítésére hivatkozik, de a brüsszeli kokik elhárítása is cél lehet

A Déli Áramlat (DÁ) meg fog épülni, de fontos lenne, hogy a magyarországi szakasz megépítéséért minél többen versenyezhessenek - mondta Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának fideszes vezetője. Szerinte ezt teszi lehetővé a legújabb módosító javaslat. Más olvasatban inkább arra lehet jó, hogy a Brüsszelből várható tiltásokat maszatolhassuk

Kinyírja a cafeteriát az adócsomag?

A dolgok jelenlegi állása szerint a béren kívüli juttatásoknak annyi. Az adócsomagtervezete alapján ugyanis az eddigi összesen 35,7 százalékos közteher jövőre 51,17 százalékra emelkedne. Ráadásul 50 ezer forinttal csökkenne az éves keretösszeg.

Tovább »
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X