Megveheti a Mol az Agip csehországi benzinkútjait

2014.04.23., 09:45 

Megveheti a Mol az Agip csehországi benzinkútjait

A Mol Nyrt. megveszi az olasz Eni társaság 124 Agip üzemanyagtöltő állomását Csehországban - közölte a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap szerdán megbízható forrásokra hivatkozva.

Egymilliárdot bukik az Emirates, mert kapacitást von ki a főszezonban

Egymilliárdot bukik az Emirates, mert kapacitást von ki a főszezonban

2014.04.18., 07:45 

Negyven útvonalán csökkenti kényszerűségből járatainak számát a nyári főszezonban az Emirates légitársaság a dubaji repülőtér futópályájáinak felújítása miatt - közölte a cég csütörtökön a honlapján.

Még soha nem volt ilyen rossz a cégeknek

Még soha nem volt ilyen rossz a cégeknek

Az első negyedévben 9583 cég szűnt meg Magyarországon, ez a tavalyi utolsó negyedév után a második legrosszabb három hónap a magyar gazdaság...

még több hír »
Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére. Ziegler János – a csoport ügyvezetője – szeretné továbbadni a családi hagyományt.

Hirdetés

9 hiba, amiért a főnöke jól megbánhatta, hogy felvette

Nem biztos, hogy szerencsés késve érkezni egy új munkahelyre az első hetekben, vagy rögtön arra kérni a fönököt, hadd dolgozhassunk otthonról. A munkahelyi kultúrát sem biztos, hogy jó figyelmen kívül hagyni, unott arccal bambulni

46 perce

Szenzáció: Áttörést hozhat a tüdőrák kezelésében egy magyar találmány

Kockázati tőke segítségével tart a világpiac felé egy magyar tudományos újdonság. A Humeltis Kft. 3D-s modellje révén pontosabb diagnózist, hatékonyabb terápiát lehet alkalmazni a tüdő betegségeinek kezelésekor. A módszer komoly segítséget nyújt a gyógyszerkutatásnak, áttörést jelenthet a személyre szabott gyógyászatban, és lehetővé teszi a környezeti veszélyek, például a légszennyezés hatásának elemzését. Az egész világon újdonságnak számító technológiába az X-Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. összesen 175 millió forintot fektet.

1 órája

Készül a startuposok Etikai Kódexe

Hild Imre, az iCatapult alapítója szerint elég sok torzulást látni a most alakuló startup ökoszisztémában ezért szükség van egy referenciapontra, egy Etikai Kódexre, amelyhez minden jelenlegi és újonnan csatlakozó viszonyulni tud.

1 órája

a rovat további cikkei »
APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X