A Samsung és az Oreo is felszállt a napfogyatkozás-vonatra

A Samsung és az Oreo is felszállt a napfogyatkozás-vonatra

A pénteki napfogyatkozás olyan esemény volt, amelyre a hirdető cégek is megpróbáltak rácsatlakozni. A Samsung a Galaxy legújabb modelljét harangozta be, amely szerintük eltakarja majd minden mást, a Chupa Chups nyalókagyártó, és az Oreo keksz gyártója pedig kerek alakú édességeik sötét-világos színével játszva idézte fel a ritka jelenséget.

Budapesti légópincében talált tilos árut a NAV

Több ezer üveg prosecco és minőségi olasz bor hevert a XIX. kerületi óvóhelyen, adózatlanul. A 22 millió forint értékű árut lefoglalták, a bírság összege több mint 1,3 millió forint.

Pánikszerűen szüntetik meg bankszámláikat a magyarok

A tranzakciós illeték lesújtó hatással volt a bankpiacra, két év alatt 430 ezer bankszámlát szüntettek meg a háztartások. Sokan már a fizetésüket is inkább készpénzben kérik. Jön a betörők fénykora, az otthon lévő készpénz mennyisége 32 százalékkal nőtt az elmúlt időszakban.

MTI

Ön nem fér bele a kiszámítható működésbe, így ki van rúgva

Ön nem fér bele a kiszámítható működésbe, így ki van rúgva

Április elsejével kezdődően kirúgja dolgozói negyedét a tízmilliárdos állami fejlesztési támogatásokra váró Tokaj Kereskedőház. Búcsúzóul azt is kérik az elbocsátott dolgozóktól, hogy írják alá: a válás közös megegyezéssel történt. Abszurd drámát írnak Tokaj-Hegyalján.

Tovább »
Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X