Már a polcokat árulják a szegedi Baumaxban

Már a polcokat árulják a szegedi Baumaxban

Az utolsó szög is elkelt a szegedi Baumax áruházban, és a bejáratra kiírták, hogy „nem folytatnak kereskedelmi tevékenységet". Bútoráruház lesz a Baumax helyén, de nem tudni, mikor nyitják meg.

Spar-főnök: nem vonulunk ki Magyarországról, de az EU léphetne

Spar-főnök: nem vonulunk ki Magyarországról, de az EU léphetne

A Spar nem tervezi a magyar piac elhagyását, annak ellenére, hogy kifogásol egyes magyar jogszabályokat – erősítette meg Gerhard Drexel, a Spar Österreich vezérigazgatója a Die Presse című osztrák napilap pénteki számában megjelent interjúban.

Így változnak holnaptól az EKÁER szabályai

Első alkalommal március 11-től kell kockázati biztosítékot nyújtaniuk az erre kötelezett, kockázatos termékeket fuvarozó vállalkozásoknak. Ellenben azok a vállalkozások, amelyek szerepelnek a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában, mentesülnek a kockázati biztosíték fizetésének kötelezettsége alól - egyebek mellett ezt tartalmazzák az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerrel összefüggő jogszabályok, amelyek vasárnap lépnek hatályba.

Megörvendeztetett száz magyar paprikatermelőt a Kotányi

Több mint 100 termelővel kötött szerződést pénteken a fűszerkereskedelemmel foglalkozó Kotányi Hungária Kft. Mórahalmon.

Betette a kaput a vasárnapi boltzár a Manna ABC-seknek is

Baklövésnek nevezte a vasárnapi és az éjszakai nyitva tartás korlátozását a Manna-Roni cégcsoport képviselője. Boltok bezárására és elbocsátásokra kényszerülhet a cégcsoport, illetve majdnem félmilliárdos bevételkiesést jelenthet a március 15-én életbe lépő törvény.

hvg.hu
Tovább »
Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X