hvg.hu Vállalkozás

Magyar tojásokban is kimutatták a rovarirtószert

A tojásokra és tojástermékekre elrendelt célellenőrzés során fipronilt mutatott ki egy tételben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal laboratóriuma. A hatóság már vizsgálja, mi okozhatta a szennyeződést.

HVG Vállalkozás

Miért alkalmaznak nagymamákat a német startupok?

Munkaköri leírásában szerepel, hogy főz a fiatalokra, lelki támaszt nyújt nekik, jó kedvre deríti őket, és egy dolgos élet tapasztalatai alapján tanácsokat ad nekik, hogyan viselkedjenek az új munkahelyükön. Aki ebben egy bölcs, vidám, rugalmas nagymama teendőire ismer, az nem téved.

Gyükeri Mercédesz Vállalkozás

A jogászok után újra a cukrászoké a terep a Hauerben

Nem lesz Hauer-krémes a nagy múltú pesti cukrászdában, amely a hétvégén nyit újra több mint tíz év kényszerszünet után. Ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy a hányatott sorsú Hauert most nem a család éleszti fel, az ok sokkal prózaibb.

MTI / hvg.hu Vállalkozás

Áll a bál a Tescónál: mégsem fogadták el a béremelést a dolgozók?

Megnőtt az esélye a Tesco-sztrájknak, a láncnál törvényesen létrehozott sztrájkbizottság ugyanis péntek délután nem fogadta el a multicég által felkínált és "sebtiben kommunikált" szeptemberi béremelés lehetőségét - írta a Magyar Idők. Pedig korábban a Tesco közleményben erősítette meg, jön a fizetésemelés.

MTI Vállalkozás

Nagy dobásra készül egy német multi Nyíregyházán

A tervek szerint 6-6,5 millió eurót, azaz 1,8-2 milliárd forintot fordít jelenlegi telephelyének bővítésére az autóipar számára kezelő- és burkolati elemeket fejlesztő és gyártó Eissmann Automotive Hungaria Kft. Nyíregyházán.

1 2 3 4 5 6 7
1360
A címlapról ajánljuk