Bejelentkezés  
Megfizethetetlenné válik a Nutella?

Megfizethetetlenné válik a Nutella?

A rossz időjárási körülmények miatt kevesebb mogyoró várható Törökországban, ez pedig az árakat is szépen hajtja felfelé. Egyes helyeken már 65 százalékos a drágulás, ez pedig komoly hatással lehet például a Nutella árára is.

Terjeszkedne az Oberbank Magyarországon

Terjeszkedne az Oberbank Magyarországon

Az osztrák Oberbank terjeszkedni akar Magyarországon. A banknak most hét fiókja van itt, 2016-ig tízre akarják növelni ezt a számot, hosszabb távon pedig 12 fiókot terveznek a magyar piacon – mondta a bank vezérigazgatója szerdán, a pénzintézet második negyedévi eredményeinek ismertetésekor.

Hernádi csendben kilépett az OTP-vezérkarból

Hernádi csendben kilépett az OTP-vezérkarból

Hernádi Zsolt még április elején felfüggesztette az OTP Bankban betöltött igazgatósági tagságát, és egy ideje a Mol napi ügyeinek irányítását is a menedzsmentre bízta, bár mindezt nem verte nagy dobra – írja VS.hu.

Hatalmas bakit szenvedett el egy pékséglánc

Hatalmas PR-rémálmot volt kénytelen elszenvedni a Greggs brit pékséglánc, miután a cég Wikipédia oldalán a vállalkozás logójánál egy darabig az szerepelt, hogy "szart és szemetet adnak el már 70 éve".

Tovább »
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X