MTI Itthon

Gyurcsány: készpénz helyett átutalás, kártya, csekk

Adó- és járulékcsökkentésre szükség van, de azt nem lehet az állam működőképességének a rovására, a szociális és jóléti biztonság kárára megtenni –mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Balatonfüreden, az adóhivatali dolgozók országos konferenciáján.

MTI Gazdaság

Megmaradnak a TEÁOR-számok

Nem akarja megszüntetni a TEÁOR-számok jegyzékét az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium – írja a Napi Gazdaság.

MTI Karrier

Kevés az építőipari munkás, ki dolgozik 2015-ben?

A magyarországi építőipari piacon csaknem 30 ezerrel lesz kevesebb építőipari szakmunkás 2015-re, mint amennyire szükség lehet, ez akadályozni fogja az uniós fejlesztési források maradéktalan felhasználását is - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).

MTI Itthon

Felszámolás saját zsebre - a rendőrség gyanúsít

Üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsít a rendőrség egy 54 éves budapesti felszámoló-biztost, aki felszámolói tevékenysége során több mint 34 millió forint kenőpénzt zsarolt ki az ügyfeleitől.

MTI Gazdaság

Gyorsabb adócsökkentést javasol az MGYOSZ

A Megegyezés program évi 300 milliárd forintos adócsökkentési javaslata megőrzi a cselekvőképes államot és a szociális biztonságot, miközben dinamizálja a gazdaságot - mondta Gyurcsány Ferenc kormányfő kedden a Parlamentben, miután találkozott a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) elnökével, Futó Péterrel, aki gyorsabb adócsökkentést és 2009. januári kezdést szorgalmazott.

MTI Karrier

Start kártyák: 10 600-an helyezkedtek el

A hátrányos helyzetű és az alacsony iskolai végzettségű munkavállalók munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő Start plusz és Start extra kártyák segítségével 10 600 ember vállalt munkát a programok tavaly júliusi indulásától idén júniusig - mondta Simon Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára.

hvg.hu Itthon

"Gyurcsánynak illene lemondania" - videó

A hvg.hu megkérdezte a legbölcsebbet, az utca emberét, elkezdődött-e már a politikai szezon. A járókelők Gyurcsány Ferenc évadnyitó programját is véleményezték. A csomag valóban be van csomagolva, mint egy Mikulás-csomag? És hányadik hasonló tervezet ez? És miért nem tetszett mindez az SZDSZ-nek? Az utca válaszol, tekintse meg videónkat!


A címlapról ajánljuk