Hitelkalkulátor a HVB honlapján

2006. március 31., péntek, 15:06 • Utolsó frissítés: 2006. március 31., péntek, 15:13
Szerző:


A HVB bank legújabb online szolgáltatása segít eligazodni a bank által kínált hitelellehetőségek között. A kalkulátorok segítségével már nemcsak a kiválasztott hitel törlesztőrészlete számolható ki, hanem a deviza alapú hitelek árfolyamkockázata is számszerűsíthető.

A HVB Online Hiteltanácsadó, mint a HVB Bank legújabb internetes szolgáltatása, mindenki számára segítséget nyújt megtalálni a bank által nyújtott számtalan hitellehetőség közül a legideálisabb konstrukciót, legyen szó autó, nyaraló vagy lakás megvásárlásának, építésének, esetleg felújításának finanszírozásáról.

Minden fontos információt megtudhatunk az államilag támogatott lakáshitelekről, szabad felhasználású jelzáloghitelekről, folyószámlahitelről, hitelkártyáról és a különböző személyi kölcsönökről.

Az Online Hiteltanácsadó egyszerűen megválaszolható kérdéseket tesz föl, és a válaszok függvényében megadja az ügyfél igényeihez legjobban illeszkedő hitelkonstrukciót, illetve bizonyos esetekben még alternatívát is felkínál. A kérdések megválaszolásában is segítséget nyújt hosszabb, rövidebb leírásokkal. Elmagyarázza például, hogy mi a különbség a korszerűsítés, bővítés és felújítás között, de tartalmazza továbbá azt is, hogy a kormányrendelet alapján kik jogosultak államilag támogatott hitelek felvételére.

Segítségével kiszámíthatjuk a felajánlott hitel havi törlesztőrészletét, a felvett összeg nagysága, a hitel időtartama és a devizanem függvényében. A kalkulátor megmutatja, hogy a kiválasztott deviza alapú hitel milyen árfolyamig kedvezőbb az ügyfélnek, a forint alapú hitelekhez képest, illetve az árfolyam átírásával kiszámolható, hogy a változó árfolyam hogyan módosítja a havi, forintban fizetendő törlesztőrészletet. A kalkulátor által ajánlott különböző hitellehetőségekről, hitelkártyákról részletes leírás is olvasható.

 

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés


Hitelkalkulátor a HVB honlapján
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X