szerző:
MTI

A HVB bank legújabb online szolgáltatása segít eligazodni a bank által kínált hitelellehetőségek között. A kalkulátorok segítségével már nemcsak a kiválasztott hitel törlesztőrészlete számolható ki, hanem a deviza alapú hitelek árfolyamkockázata is számszerűsíthető.

A HVB Online Hiteltanácsadó, mint a HVB Bank legújabb internetes szolgáltatása, mindenki számára segítséget nyújt megtalálni a bank által nyújtott számtalan hitellehetőség közül a legideálisabb konstrukciót, legyen szó autó, nyaraló vagy lakás megvásárlásának, építésének, esetleg felújításának finanszírozásáról.

Minden fontos információt megtudhatunk az államilag támogatott lakáshitelekről, szabad felhasználású jelzáloghitelekről, folyószámlahitelről, hitelkártyáról és a különböző személyi kölcsönökről.

Az Online Hiteltanácsadó egyszerűen megválaszolható kérdéseket tesz föl, és a válaszok függvényében megadja az ügyfél igényeihez legjobban illeszkedő hitelkonstrukciót, illetve bizonyos esetekben még alternatívát is felkínál. A kérdések megválaszolásában is segítséget nyújt hosszabb, rövidebb leírásokkal. Elmagyarázza például, hogy mi a különbség a korszerűsítés, bővítés és felújítás között, de tartalmazza továbbá azt is, hogy a kormányrendelet alapján kik jogosultak államilag támogatott hitelek felvételére.

Segítségével kiszámíthatjuk a felajánlott hitel havi törlesztőrészletét, a felvett összeg nagysága, a hitel időtartama és a devizanem függvényében. A kalkulátor megmutatja, hogy a kiválasztott deviza alapú hitel milyen árfolyamig kedvezőbb az ügyfélnek, a forint alapú hitelekhez képest, illetve az árfolyam átírásával kiszámolható, hogy a változó árfolyam hogyan módosítja a havi, forintban fizetendő törlesztőrészletet. A kalkulátor által ajánlott különböző hitellehetőségekről, hitelkártyákról részletes leírás is olvasható.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Meixner Zoltán (hvg.hu) Gazdaság

A zeneipar már az online szolgáltatásokban látja a jövőt

Az üzletág nagyjai ebben az évben a cannes-i Midem zeneipari vásáron egy hatalmas Napster hirdetés alatt vonultak be a szakmai konferenciára tanácskozni, annak ellenére, hogy pár éve meg egy kanál vízben meg tudták volna folytani a fájlcserélő szolgáltatás kiagyalóit, akik – akkor úgy tűnt – az életükre törtek.