2011-es nyugdíjkalkulátor az Adózónán

2011. április 07., csütörtök, 15:09 • Utolsó frissítés: 2011. április 08., péntek, 11:26
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megjelentek a 2011-es valorizációs szorzók és elkészült az Adózóna új nyugdíjkalkulátora. Számolja ki várható nyugdíját!

A nyugdíjkalkulátor az úgynevezett öregségi nyugdíj várható összegének meghatározására szolgál. A modell csak az általános eseteket kezeli. A kalkulátor input adatai a kereseti és a munkaidőadatok (munkában töltött illetve kieső napok). Minden év adatát ki kell tölteni, ellenkező esetben helytelen lesz az eredmény. Azokban az években, amikor nem volt kereset, a kieső időt mindenképpen be kell írni.

Nyugdíjkalkulátor 2011
Számoljon a 2011-es valorizációs szorzókkal az Adózónán!

A területileg illetékes nyugdíjbiztosítótól mindenki kikérheti a személyére vonatkozó adatokat. Ez azért is hasznos lehet, mert van idő az esetleges eltérések, hiányzó adatok tisztázására. A nyugdíjkalkulátor számítási elve egy részleges nettó kereset valorizációjára épül, aminek mértékét kormányrendelet határozza meg.

A nyugdíjkalkulátor részletes használati utasításáért kattintson az Adózónára.
Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés


2011-es nyugdíjkalkulátor az Adózónán
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X