Teljes az apátia a feldolgozóiparban

2012. május 02., szerda, 10:43
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított áprilisi értéke 46,9 pont volt, ezzel két év és nyolchónapos mélypontra esett a mutató.

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított áprilisi értéke 46,9 pont volt, ami 10,8 százalékponttal alacsonyabb a márciusi 57,7 pont értéknél - közölte a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) szerdán.

Tájékoztatásuk szerint a mostani érték 2009 augusztusa óta a legalacsonyabb, és alatta marad a változatlanságot jelző 50,0 pontot.

A felmérésben vizsgált részindexek egy kivétellel csökkentek márciushoz képest, a foglalkoztatottság három hónapon - októberben, novemberben és decemberben - át tartó csökkenése abbamaradt, és négy hónapja ismét növekedésre utal.

SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát
SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát

A piacvezető raktártechnikai cég megnyitotta online webáruházát Magyarországon is. Látogasson el a webáruházba és böngésszen több száz termék közül!

Hirdetés


Teljes az apátia a feldolgozóiparban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Megint jönnek a Saunával a finnek

Megint jönnek a Saunával a finnek

Ma zajlik a harmadik Startup Sauna rendezvény a budapesti Finn Nagykövetségen. Megnéztük melyek azok az ötletek, amelyekre érdemes odafigyelni.

még több hír »
Hogy lett két aggódó pécsi apukából Oscar-díjas?

Hogy lett két aggódó pécsi apukából Oscar-díjas?

Két pécsi belsőépítész olyan újfajta orrszívó készüléket fejlesztett ki, ami idén elnyerte a dizájn Oscar-díjának számító Red Dot díjat is.

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X