Az E-Star a kötvény-visszavásárlási programban bízik

2012. november 09., péntek, 07:47 • Utolsó frissítés: 2012. november 09., péntek, 07:48
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az E-Star 2012/A kötvények csaknem kétharmadát vásárolta vissza eddig az E-Star. Soós Csaba, az energetikai cég elnök-vezérigazgatója bízik benne, hogy sikerül a többi kötvényre is szerződést kötni - írta a Világgazdaság.

A lap pénteki számában az E-Star vezetője elmondta: szerinte a fennmaradó tulajdonosok a következő napokban fognak dönteni arról, hogy értékesítik-e kötvényeiket.

Soós felhívta a figyelmet, még nem jött el az idő arra, hogy a kötvényesek felszámolást kezdeményezhessenek a céggel szemben, de ez szerinte nem is áll érdekükben. A felszámolással a kötvényesek feltehetően nem járnának jól, mivel a jogszabályok alapján a kielégítési listában elég hátul állnak - mondta.

Kérdésre válaszolva megerősítette, hogy ő személy szerint is adott kölcsönt a cégnek. "A hitel egyébként lejárt, és bármikor kivehető, de természetesen a társaság jelenlegi helyzetében annak kifizetésére most nem kerül sor, azonban lemondani sem tervezek róla" - mondta, megjegyezve azt is, hogy a vezető tisztségviselő által nyújtott hitel kielégítése hátrébb sorolódik egy esetleges igényérvényesítési eljárásban az egyéb követelésekkel szemben.

SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát
SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát

A piacvezető raktártechnikai cég megnyitotta online webáruházát Magyarországon is. Látogasson el a webáruházba és böngésszen több száz termék közül!

Hirdetés


Az E-Star a kötvény-visszavásárlási programban bízik
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

Négy kontinens csapatai szállnak versenybe a nemzetközi ötletversenyen, a legtöbben Németországból, Macedóniából és Magyarországról pályáztak.

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X