Március 10-e után derül fény az új pénztárgépekre

2013. március 05., kedd, 06:55 • Utolsó frissítés: 2013. március 05., kedd, 10:43
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Március 10-e után hozza nyilvánosságra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy milyen új pénztárgépeket szerezhetnek be a kereskedők, amelyekkel folyamatos kapcsolat teremthető a vállalkozó és az adóhatóság adatbázisa között – számol be a Népszava keddi számában.

A lap szerint pillanatnyilag a kereskedők, vendéglátósok nem tudják pontosan, hogyan, honnan és főként mikortól lehet majd beszerezni a szükséges szoftvert. Az is kérdés, hogy százezres nagyságrendben mennyi idő alatt lehet hozzájutni ezekhez a berendezésekhez.

A kormányzat már ebben az évben 95 milliárd forintos többlet-áfabevételre számít a pénztárgépek és a NAV közötti közvetlen adatforgalmazástól. A csere több hónapos csúszása azonban kérdésessé teszi, hogy valóban befolyik-e majd ez az összeg – írja a Népszava.

SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát
SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát

A piacvezető raktártechnikai cég megnyitotta online webáruházát Magyarországon is. Látogasson el a webáruházba és böngésszen több száz termék közül!

Hirdetés


Március 10-e után derül fény az új pénztárgépekre
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

Négy kontinens csapatai szállnak versenybe a nemzetközi ötletversenyen, a legtöbben Németországból, Macedóniából és Magyarországról pályáztak.

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X