Így működik a gép egér, tapi és érintőképernyő nélkül – videó

2013. március 19., kedd, 16:46
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Már garázsban van az egér és az érintőképernyő használatát mellőző számítógép vezérlés technológiája, egy magyar cég a szabad kézi irányításnak már a harmadik prototípusát fejlesztette ki. Nézze meg, hogyan működik!

Magyar fejlesztők kikuzánák az egeret és az érintőképernyőt is, és szabad kézzel irányítanák a számítástechnikai eszközöket – írja az Insider blog. A Hura Kft. fejlesztői immár harmadik prototípusát dolgozták ki e technológiának. 

Így működik a Hurobat 3.0 prototípusa:

A garázscégnél már a prototípus harmadik verzióját készítették el, amelynek köszönhetően a felhasználók minden eszközt nélkülözve saját kezükkel irányíthatják számítástechnikai eszközeiket. A Microsoft XBox Kinect konzolnál is ismert gesztusvezérlésnél a magyar fiatalok megoldása pontosabb verzérlést tesz lehetővé.

Továbbiakat itt lehet olvasni.

SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát
SSI Schäfer megnyitotta online webáruházát

A piacvezető raktártechnikai cég megnyitotta online webáruházát Magyarországon is. Látogasson el a webáruházba és böngésszen több száz termék közül!

Hirdetés


Így működik a gép egér, tapi és érintőképernyő nélkül – videó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hogy lett két aggódó pécsi apukából Oscar-díjas?

Hogy lett két aggódó pécsi apukából Oscar-díjas?

Két pécsi belsőépítész olyan újfajta orrszívó készüléket fejlesztett ki, ami idén elnyerte a dizájn Oscar-díjának számító Red Dot díjat is.

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X