Így működik a gép egér, tapi és érintőképernyő nélkül – videó

2013. március 19., kedd, 16:46
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Már garázsban van az egér és az érintőképernyő használatát mellőző számítógép vezérlés technológiája, egy magyar cég a szabad kézi irányításnak már a harmadik prototípusát fejlesztette ki. Nézze meg, hogyan működik!

Magyar fejlesztők kikuzánák az egeret és az érintőképernyőt is, és szabad kézzel irányítanák a számítástechnikai eszközöket – írja az Insider blog. A Hura Kft. fejlesztői immár harmadik prototípusát dolgozták ki e technológiának. 

Így működik a Hurobat 3.0 prototípusa:

A garázscégnél már a prototípus harmadik verzióját készítették el, amelynek köszönhetően a felhasználók minden eszközt nélkülözve saját kezükkel irányíthatják számítástechnikai eszközeiket. A Microsoft XBox Kinect konzolnál is ismert gesztusvezérlésnél a magyar fiatalok megoldása pontosabb verzérlést tesz lehetővé.

Továbbiakat itt lehet olvasni.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés


Így működik a gép egér, tapi és érintőképernyő nélkül – videó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X