szerző:
hvg.hu

Már garázsban van az egér és az érintőképernyő használatát mellőző számítógép vezérlés technológiája, egy magyar cég a szabad kézi irányításnak már a harmadik prototípusát fejlesztette ki. Nézze meg, hogyan működik!

Magyar fejlesztők kikuzánák az egeret és az érintőképernyőt is, és szabad kézzel irányítanák a számítástechnikai eszközöket – írja az Insider blog. A Hura Kft. fejlesztői immár harmadik prototípusát dolgozták ki e technológiának. 

Így működik a Hurobat 3.0 prototípusa:

A garázscégnél már a prototípus harmadik verzióját készítették el, amelynek köszönhetően a felhasználók minden eszközt nélkülözve saját kezükkel irányíthatják számítástechnikai eszközeiket. A Microsoft XBox Kinect konzolnál is ismert gesztusvezérlésnél a magyar fiatalok megoldása pontosabb verzérlést tesz lehetővé.

Továbbiakat itt lehet olvasni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!