szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Csányi Sándor nyilatkozata szerint nem csak külföldi akvizíciókban gondolkodik az OTP, a hazai piacot esetlegesen elhagyó bankot szívesen vásárol a bankcsoport, ha jó szinergiahatásokat és megtérülést lát. Piaci vélekedések szerint ez a bank az MKB lehet.

A piaci pletykák szerint az MKB lehet az OTP egyik célpontja, hiszen az anyabankja, a Bayerische Landesbank vállalása szerint 2015-ig értékesíti az MKB-t – írják az Equilor elemzői. Más értesülések szerint a magyar állam is a vásárlók között lenne, ám egyelőre nincs pontos információ az üggyel kapcsolatban – írja Világgazdaság Online.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!