szerző:
hvg.hu

Az Agavénél korábban senki nem tudott az idén nagy meglepetéssel előállni - már ami a karácsonyi meglepetéseket illeti. Ők viszont újrafordítva kiadják az egész Star Wars-sagát!

A főként a Philip K. Dick, Iain Banks, Laurell K.Hamilton, Dennis Lehane, Don Winslow, John le Carré és a Kondor Vilmos regények által mára kultikussá vált Agave könyvkiadó egy néhány soros posztban jelentette be, hogy kiadják a Star Wars saga regényeinek újrafordítását. A kiadó webáruháza által működtetett Facebook oldalon hétfőn délben jelent meg az a kurta bejelentés, miszeritn már "novemberben kiadjuk az eredeti Csillagok háborúja-regényeket új fordításban".

A karácsonyi bevásárlási láz kezdetére időített információ jobb ízlelhetősége érdekében a poszt mellé egy képet is melékeltek, ezen az az első könyvhöz tervezett borító látható. Amely így néz ki:

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!