szerző:
hvg.hu

Bizony, sokkoló lehet arra ébredni, hogy nincs zuhanyzó vagy bár egy repülőn. Így járt Jennifer Aniston is, szerencsére csak álmában. Amikor felébredt, megnyugodott, mert rájött, hogy léteznek csilivili repülőgépek. Itt az Emirates légitársaság új reklámja.

A frissen házasodott Jennifer Aniston arcát adta egy humoros Emirates-reklámhoz. Köntösben és hátmosó kefével bolyongó szerencsétlen utast alakít, akit csúnyán kiröhög a személyzet, amikor megkérdezi tőlük, merre van a zuhanyzó a gépen. A bár felől is érdeklődik, de csak egy zacskó mogyorót tudnak felajánlani neki egy minitörölköző kíséretében.

Persze kiderül, hogy mindezt csak álmodta. Jennifer Aniston megnyugszik, amikor magához tér az Emirates járatán, és első mozdulatként egy tabletre téved a keze az ágya mellett. Utána pedig egy megértő pincérnek elmeséli, milyen rémálom gyötörte. És mindezt az annyira hiányolt bárban!

 Hát, ennyi a sztori, amivel az Emirates az A380-as gépeit népszerűsíti, a Creativity Online szerint az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és a világ több más pontján.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!