szerző:
hvg.hu

Tesztelni kezdte két hazai éttermében a Mcdonald's az önkiszolgáló rendelésfelvételt - mondta Horváth Ágnes, a McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. ügyvezető igazgatója a napi.hu-nak.

A McCafék bevezetéséhez mérhető újdonságot tervez itthon a McDonald's - mondta a napi.hu-nak adott interjújában a hazai hálózatot felügyelő és részben működtető cég vezetője.

Horváth Ágnes szerint az óbudai és az M3-as autópálya mentén található éttermeikben tesztelni kezdték az önkiszolgáló rendelésfelvételt, az úgynevezett kioszkot.

A vendégek egy érintőképernyős felületen maguk rendelhetik meg, és bankkártyával ki is fizethetik a termékeiket, csak a rendelés átvételéhez kell a pulthoz lépniük. A cégvezető szerint a tapasztalatok alapján e rendelési rendszer további fejlesztését tervezik.

A kioszkok nem előzmény nélküliek, a vendégek már évek óta használják a kijelzővel ellátott rendelésfelvevő rendszert az autós éttermekben - tette hozzá Horváth Ágnes.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!